0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Клуб инвитро Стара Загора
« -: Май 14, 2006, 22:59:57 pm »
Е нека се запознаем. Сигярна съм че имам доста "колежки" в този град. Пишете и нека обменим опит. поне сме си наблизо...А и май имам нужда от подкрепа в началото на първият ми опит.
« Отговор #1 -: Май 15, 2006, 01:58:38 am »
Има разбира се, аз съм от Стара Загора, няма да правя сега инвитро, но за подкрепа бих ти я дала винаги, така че ако имаш желание да се виждаме само прати бележка или пусни тема. Успешен опит ти пожелавам.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #2 -: Май 15, 2006, 21:18:24 pm »
И аз няма да правя инвитро сега , но също съм от Стара Загора.Ако мога да съм полезна - свиркай.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #3 -: Май 15, 2006, 22:50:22 pm »
Здравей МИМИЙ!!Аз също живея в СТ.Загора!Приятно ми е да се запознаем!!!Аз лично не правя за сега инвитро а инсе.Надявам се че няма да се наложи да стигам до там!!!!!С радост ще те подкрепям до колкото ми е възможно!!Пожелавам ти от все сърце това да ти е първо и последно инвитро-да извадиш късмет на начинаеща!!!!!!!!!!!!!!!Успех :bighug:  :balk_21:
« Отговор #4 -: Май 18, 2006, 12:28:46 pm »
Привет момичета!И аз съм от Стара Загора , макар че съм още в самото начало.Доста се мотах и се надявах че всичко ще се нареди , но май доста време мина...Сега съм в абсолютна депресия и нищо не ми се прави :(
И все пак успех на всички в борбата!
*
« Отговор #5 -: Май 18, 2006, 13:54:42 pm »
радвам се да се запозная с всички ви. Някоя от вас да е кандидатствала по програмата инвитро? И един съвет къв вас от опит - не стъпвайте при доцент Лазаров
*
« Отговор #6 -: Май 18, 2006, 13:55:25 pm »
Цитат на: Jasmine
Привет момичета!И аз съм от Стара Загора , макар че съм още в самото начало.Доста се мотах и се надявах че всичко ще се нареди , но май доста време мина...Сега съм в абсолютна депресия и нищо не ми се прави :(
И все пак успех на всички в борбата!

Защо си в депресия миличка? Защо не разкажеш?
*
« Отговор #7 -: Май 18, 2006, 13:56:02 pm »
Цитат на: adi
Здравей МИМИЙ!!Аз също живея в СТ.Загора!Приятно ми е да се запознаем!!!Аз лично не правя за сега инвитро а инсе.Надявам се че няма да се наложи да стигам до там!!!!!С радост ще те подкрепям до колкото ми е възможно!!Пожелавам ти от все сърце това да ти е първо и последно инвитро-да извадиш късмет на начинаеща!!!!!!!!!!!!!!!Успех :bighug:  :balk_21:

къде правиш инсето?
« Отговор #8 -: Май 18, 2006, 16:15:26 pm »
Ами няма кой знае какво за разказване.Едва този месец реших че е крайно време да започнем с изследванията.Минаха почти 2 години  през които с приятеля ми не се пазим , но НИЩО.Отначало не се тревожех особено обаче депресията ме налегна изведнъж.Чудя се какъв ли ще е проблема и все си представям някакви ужаси.Даже този месец бях сигурна че съм бременна и когато ми дойде просто се сринах.А в същия ден една от приятелките ми сподели че е бременна.Просто нямам сили да се радвам с нея, когато в очите ми все напират сълзи.Мъчително е да разговарям с приятелките си на тема бебета , като незнам дали ще имам някога свое.Но какво да ви обяснявам , всички сте минали оттам и знаете как стоят нещата.Аз съм едва началото на мъчителния път , но чета този сайт от много месеци и съм наясно какво ме очаква.
*

adi

• 7710
« Отговор #9 -: Май 18, 2006, 21:17:37 pm »
Цитат на: mimij
Цитат на: adi

къде правиш инсето?

Здравей Мимий!!!!Инсето правя в София при доктор Табакова.Даже скоро ще почвам подготовка!Много ми е притеснено всичко да мине добре.......стимулация да е ефикасна....фоликулите да порастнат ,да се спукат...........да е успешна.........та хиляди мисли ме обзеха!Ще пиша как се развиват нещата. :lol:
*
« Отговор #10 -: Май 18, 2006, 21:20:50 pm »
Мила Жасмин , права си че може би на всички ни се е случвало да изпаднем в такова състояние.Просто трябва да повярваш , че един ден и ти ще бъдеш майка.Искрено ти пожелавам скоро това да се случи.Не се отчайвай , просто се стегни и направи нужните изследвания. Ще се радвам ако мога да помогна с нещо.
PS.То не че съм много компетентна , но мисля че научих доста от сайта.И от Луничка и Мини :lol:

*

adi

• 7710
« Отговор #11 -: Май 18, 2006, 21:26:05 pm »
Цитат на: Jasmine
Ами няма кой знае какво за разказване.Едва този месец реших че е крайно време да започнем с изследванията.Минаха почти 2 години  през които с приятеля ми не се пазим , но НИЩО.Отначало не се тревожех особено обаче депресията ме налегна изведнъж.Чудя се какъв ли ще е проблема и все си представям някакви ужаси.Даже този месец бях сигурна че съм бременна и когато ми дойде просто се сринах.А в същия ден една от приятелките ми сподели че е бременна.Просто нямам сили да се радвам с нея, когато в очите ми все напират сълзи.Мъчително е да разговарям с приятелките си на тема бебета , като незнам дали ще имам някога свое.Но какво да ви обяснявам , всички сте минали оттам и знаете как стоят нещата.Аз съм едва началото на мъчителния път , но чета този сайт от много месеци и съм наясно какво ме очаква.

Мила Жасмин не се притеснявай толкова!Всичко ще си дойде на място само не си губи времето в Стара Загора!Аз така си изгубих 2 години!Когато отидох в София се оказаха съвсем различни нещата!!!Надявам се скоро да имаш положителни резултати!Пиши как се развиват нещата при теб!УСПЕХ! :lol:
« Отговор #12 -: Май 19, 2006, 09:39:54 am »
Благодаря ви много за милите думи!Дано всичко да бъде наред.А сега отивам да се запиша за срещата във форума "На кафе и бира" :)
« Отговор #13 -: Май 19, 2006, 09:41:50 am »
Здравеите,моми4ета,аз също съм от Стара Загора.
*
« Отговор #14 -: Май 19, 2006, 10:45:13 am »
Ади не се притеснявай всичко ще мине добре. А за Табакова съм слушала само хубави неща, независимо че не я познавам. Смятам, че си в добри ръце.
 И призив към всички момичета с проблеми от Стара загора - не си губете времето по лекари в този град, защото просто няма добри специалисти в тази област.
*

adi

• 7710
« Отговор #15 -: Май 19, 2006, 19:36:06 pm »
Благодаря ти мила МИМИЙ ти си много нежно създание!!Ако имаш нужда от нещо пиши! :balk_21: