0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добро утро
хайде на закуска момичета
Лек и спокоен почивен ден
Добро утро, момичета.
Lioni_R , закуската е супер.Благодаря.
Лек и успешен ден на всички.

*
Добро утро.
Лиони чудесна закуска. Веднага сядам на масата.
Пожелавам ви един хубав неделен ден. Много стиснати палци на всички и една доза вирусчета  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Добро утро милички. Молете се за мен тези дни, моля ви !

*
Добро утро, renito86! Ще се моля за теб и ще стискам палци за хубави новини! Успех!  :bighug: :goodluck:
*
Рени, специално стиснати палци от мен и от бебка  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Serendipity,Тucy, много сте отзивчиви.. Благодаря ви :)

Добро утро момичета,
Приятна и спокойна неделя на всички.
Рени, стискам ти палци мила много силно. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.Дано това са е вашият месец!!!

Момичета и аз да ви се примоля за стискани палци и по едно погледче към графиката ми, нещо БТ доста падна днес и така ме разстрои :(. Вчера моето момче ми вика "Сигурен съм, че сме успели" и аз се радвах, радвах, а днес ми стана тъжно като я видях...сигурно ще си дойде навреме тая  :witch:
Хайде да не ви отегчавам!
Целувки от мен!
Краси

Здравейте сладки муцунки !
Лиони мерси за прекрасната закуска,ще се възползвам от нея максимално в неделния ден  :D
Ренка мила няма да пускам палците и на крака и на ръце стискам  :crossfingers:
вярвам че е станало чудото,има ли 2 черта дори и сянка да е си е положителен тест за бременност,целувам те и се моля  :bighug:
Krasunka рано ти е още за нечакани гости може да е временен спад стискам палци да е станало чудото  :crossfingers:
Йолчи  мило много хубава графика малеее,малееее,....пу-пу-пу каква температурка само  :bighug:
Целувки за всички и няма да пускам палците кой за каквото има нужда

Вярвам!!!!
Красунка, какво се притесняваш. Бебешорчето е права, още ти е рано за М..а това си е съвсем прилична температурка...гледай следващите дни как ще е:)

Привет,дами!
Лиони,глезиш ни нещо със закуска в леглото :) Мерси,мила,ще се възползвам от нея.
Рени,много стиснати палци и от мен,миличка!!!
Краси,и на теб стискам силно палци,няма да пускам!Ииии,Краси,аз имах точно такъв спад и точно на 9-ти ден след О-както е и при теб.Сега се успокой и повече положителни мисли!
Лек и спокоен неделен ден,момичета и късмет на всички!!!
[/url]
Благодаря момичета за подкрепата!
Ще се постарая за повече положителни мисли, макар че нещо тия дни света ми е крив и все ме кара на рев и на разправии.

Приятна вечер на всички
Краси

*
Здравейте милички, малко късничко, ама да знаете с вас съм Рени особено много палци за теб ще стискам миличка
Целувки на всички