А за какво ползваш календара сега, когато си бременна? Питам, защото имаме идеи за доразвиването му и по време на бременност. ще е интересно за нас да споделиш защо и как го ползваш и с какво ти е полезен, макар и не по основното мупредназначение.
Не съм cool_f, но ще кажа за себе си.
За мен този календар е невероятно улеснение. Сега отнова съм бремеменна и от ден първи си записвам ежеседмично какво ми се случва. С първата бременност си пишех ръкописно в книжен календар. Но откакто ме осени "гениалната" идея, че хартията не може да се погледне или допише от всяка кътче на света(живея в чужбина), най-удобен за използване си остана Овулационния календар.
Благодарение на нововъведението за лесен достъп на предишни години почнах да си вписвам какво ми се е случило и в предната бременност, Така си правя много лесно сравнение какво е било преди и какво се случва сега.
След раждането пак ще го изпозлвам.
Тъй като се вписва много лесно от кои храни лактацията се е подобрила, дали има отражение върху бебето. Освен това е лесно за отбелязване скоковете в растежа на детето. би могло да се направи графика подобна на овулационната, но... тъй като все пак се нарича Овулационен календар, не смея да го предложата в заковата тема горе.