Здравейте,
И аз видях двете чертички, но само за три дни
Ето какво се случи с мен:
На 26 ден от цикъла имах леко зацапване и даже си помислих, че ми е дошло (понеже първия ден ми е много малко), но след като на следващия ден ми спря започнах да си мисля, че е било имплатационно кървене. И така дните започнаха да минават бавно... По принцип имам редовен цикъл - 29дни. На 31вия ден реших да направя тест. Беше положителен, но втората черта беше много бледа. След 2 дни пак направих тест, като този път чертата беше вече ЧЕРТА. Имах всички признаци на бременност и бях щастлива. На 36тия ден сутринта прокървих. Отидох на лекар, гледа ме на видеозон, но каза, че е твърде рано да се види нещо. Аз го питам как така имам положителен тест, пък после ми идва и той ми вика ами станала е биохимична бременност. После разбрах, че все пак е имало оплождане, но явно или сперматозоида, или яйцеклетката не са били качествени и затова моя организъм ги е изхрърлил. Може би трябваше да започна с това, че сме с лоша спермограма и от 2 години се опитвам да забременея и до сега не бях виждала двете чертички. Спермограмата е 5млн/мл. с подвижност 39%, след операцията от варикоцеле са минали 8 месеца. Сега мъжа ми пие Трибестан, витамини и антиоксиданти.
На мен всъшност ми дойде, днес ми е трети ден, но мисля че нещо не е както трябва, защото по принцип първите дни ми е доста обилно, а този път не е така. Сутринта правих тест - беше отрицателен. Но се чудя, защо не ми е нормален цикъла, а е по-слаб от обикновено. Доколкото разбрах би трябвало сега да изхвърлям съсиреци.
Много ви моля ако някой знае нещо по моите въпроси, нвка да ми отговори.
Успех на всички!