0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Мнения за д-р Чернева
« -: Юни 02, 2006, 10:23:52 am »
Здравейте момичета. Моля Ви някой ако знае нещо за д-р Чернева от Варна нека да сподели.
Re: Мнения за д-р Чернева
« Отговор #1 -: Юни 02, 2006, 13:24:56 pm »
Здравей Pink77. Нямам информация, но потърси в темата: "Адреси на клиники, лаборатории, лекари". Там има доста събрана информация за различни клиники и лекари.
*
Мнения за д-р Чернева
« Отговор #2 -: Юни 02, 2006, 13:41:11 pm »
Здрасти  :)
д-р Чернева работи в ин-витро центъра на 7-ми етаж в АГ Болница Варна. Зная, че Дивна и Сетакар са правили ин-витро при нея и се надявам да се включат с мнения.
*
Мнения за д-р Чернева
« Отговор #3 -: Юни 03, 2006, 09:59:39 am »
Здрасти :) Много натоварена напоследък,но внимателна и отзивчива Какво по конкретно те интересува за д-р Чернева? Ако искаш пиши ми на лични. :)
Мнения за д-р Чернева
« Отговор #4 -: Юни 04, 2006, 10:57:52 am »
Здравейте!

Аз съм много доволна от екипа като цяло. Д-р Чернева се занимава предимно със стимулацията. Не отказва на никого, спокойно обсъждате нещата, които те притесняват и т.н. Най-най-най доволна съм от ембриолога д-р Александров! Заради него си струва да отидеш там ида не обръщаш внимание на негативните неща, изписани по адрес на останалите членове на екипа... Доколкото разбрах, обаче, за този сезон са приключили с инвитрото.
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
Мнения за д-р Чернева
« Отговор #5 -: Юни 05, 2006, 09:56:29 am »
Благодаря ви момичета.Аз по принцип досега съм се консултирала само с доц. Маркова, но тя е много заета. Затова мисля да се насоча към Чернева, но понеже не намерих почти никакви мнения за нея реших да попитам вас. Аз съм за ин-витро, но ми се иска да е поне през септември.
*
Мнения за д-р Чернева
« Отговор #6 -: Юни 05, 2006, 10:08:22 am »
Здравей Пинк, искам да те попитам какво ти каза доц. Маркова когато се консултира с нея, защото аз като ходих при нея през м.март, тя ми каза, че ако искам да правя ин витро при тях, има възможност чак за след година и аз се отказах да съм при тях, но сега след неуспешният ми опит в София, обмислям възможността да се пробвам пак във Варна, а нали съм си от тук. Но кажи ми моля те ако се обърнеш към д-р Чернева, по-голям ли е шанса да те включат в програмата?
Мнения за д-р Чернева
« Отговор #7 -: Юни 05, 2006, 10:14:45 am »
Мен и момичетата, с които бях, ни включи веднага - без никакви коментари и пазарлъци. Никого не връща... Аз отидох през Март за хормонални изследвания (по мое желание) и след като излязоха резултатите, започнах стимулацията. Успех през есеннта и добре да си починете през лятото!!!
*
Мнения за д-р Чернева
« Отговор #8 -: Юни 05, 2006, 10:21:51 am »
За кого говориш за Чернева или Маркова?
Мнения за д-р Чернева
« Отговор #9 -: Юни 05, 2006, 11:39:03 am »
Ами за Чернева - по-горе пише, че бях при нея
*

Anonymous

Мнения за д-р Чернева
« Отговор #10 -: Юни 05, 2006, 18:23:51 pm »
st, аз ходих при Маркова през ноември и тя ме записа за ин-витро за м. септ 2006, но междувременно се записах за лапаро. Понеже изтървах предните месеци да си подам документите по касата Маркова ми каза когато получа отговор тогава да и се обадя и тя да ме запише наново. Аз я попитах не важи ли предното записване и тя ми отговори, че сме станали много ?!?! Попитах я ако не е по касата - тя ми каза че и с каса и без каса - пак сме много и ще чакам доста.  Затова се замислям да сменя доктора. Знам, че е най-добрата, но само от нея се бавя вече 1 година !?!
*
Мнения за д-р Чернева
« Отговор #11 -: Юни 05, 2006, 18:29:47 pm »
Госта горе съм аз
*
Мнения за д-р Чернева
« Отговор #12 -: Юни 05, 2006, 20:51:42 pm »
Цитат на: Anonymous
Знам, че е най-добрата, но само от нея се бавя вече 1 година !?!

Наи-добрата е относително понятие и много променлива величина :) Аз съм правила 3 опита/неуспешни/,но видях много успешни :)  - при д-р Чернева.Не съм разочарована от нея,не съм съжалявала за избора си .Има по добра успеваемост през някои сезони от доц. Маркова.Под сезони имам предвид есен,зима и пролет,лятото почиват.Успех !