0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
странна телесна температура
« Отговор #20 -: Юни 07, 2006, 14:18:17 pm »
Чуденка, здравей!!! През целия ден ли се запазва постоянна температурата ти или варира в определени часове? Стискам палци за едно сладко бебче :P  :P  :P

« Отговор #21 -: Юни 07, 2006, 14:58:27 pm »
Цитат на: naha
саморасличе ми най малкото поне ставаш по-топличка :wink: никога ли не си вдигала температура?

Е, вие ме разбихте  8O - то вярно, че при мен всичко е наопаки, ама сега вече съвсем се убедих. Аз температура до 38 градуса не я усещам въобще. Освен това като имам температура не съм топла, а студена!!! :roll:
И ако въобще стигна до точката на забременяване, което хич не ми се вярва, не знам бих ли го усетила......... :roll:

*

4udenka

« Отговор #22 -: Юни 07, 2006, 16:39:11 pm »
Цитат на: kiara
Чуденка, здравей!!! През целия ден ли се запазва постоянна температурата ти или варира в определени часове? Стискам палци за едно сладко бебче :P  :P  :P

Сутрин я меря и е 37.00 , през деня докато съм в офиса нямам как да я свърша тази работа , но се усещам , че съм топла и вечер като се прибера е 37.2
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #23 -: Юни 07, 2006, 20:24:11 pm »
Аз лично малката температура я усещям !Почва да ми пари лицето и очите!Чувствам топлина. :lol:
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #24 -: Юни 07, 2006, 22:26:15 pm »
Абе горещо,студено - нали теста е положителен ,какво значение има ? :lol: Айде ,честито !!! :lol:
*
« Отговор #25 -: Юни 08, 2006, 09:43:44 am »
Чуденка температурата варира през деня, като вечер е по-висока, това е нормално. Не е хубаво, обаче сутрин да имаш 37. При ставане от сън трябва да е под 37. Направи си една консултация с лекар той най-добре ще ти обясни. Ще ти разкажа за мен. Преди 6год установих, че имам всяка сутрин 37 и после се вдига до края на деня до 37,3. Усещах слабост, отпадналост и парене в очите. Хукнах по доктори, изследвания, всичко бе наред и препратена бях при ендокринолози-сложиха ми диагноза възпаление на щитовидната жлеза, тогава се поддържа такава температура, има и висок пулс и изпотяване на дланите. Почнах да пия дехидрокортизон, той е с много странични въздействия. Хормоните ми бяха в граница, СУЕ нормално, но незнам защо ме изкараха болна. Реших да потърся други специалисти и те категорично всички поотделно отрекаха да имам проблеми с щитовидната жлеза. Нещата се нормализираха, остана само преди цикъл да я вдигам. Но има друго като съм напрегната и притеснена веднага я вдигам 37,2. изледвам ПКК и СУЕ винаги е нормално, според джипито ми е на нервна почва. Съветът ми е консултирай се, направи си изследвания и да се установи защо имаш температура. Може и да си като мен- от притеснение, но трябва да се установи. От мен много :balk_104:  :balk_104:  :balk_104:
*

4udenka

« Отговор #26 -: Юни 08, 2006, 14:59:37 pm »
RIBA , благодаря за инфото.Ще го взема под внимание,но да се надяваме ,че за сега тази температура е поради няколко положителни теста.Дано да се задържат така и всичко да бъде наред до другата седмица,когато ще отида на лекар:) :goodluck:  :balk_104:  :balk_104:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #27 -: Юни 08, 2006, 15:40:32 pm »
Цитат на: 4udenka
RIBA , благодаря за инфото.Ще го взема под внимание,но да се надяваме ,че за сега тази температура е поради няколко положителни теста.Дано да се задържат така и всичко да бъде наред до другата седмица,когато ще отида на лекар:) :goodluck:  :balk_104:  :balk_104:

Това е температура като при бременност. Пожелавам ти да е така и скоро да се похвалиш :wink: с най-прекрасната новина.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

4udenka

« Отговор #28 -: Юни 08, 2006, 16:06:59 pm »
охх дано момичета , че от кога го чакаме  :oops: