Чуденка температурата варира през деня, като вечер е по-висока, това е нормално. Не е хубаво, обаче сутрин да имаш 37. При ставане от сън трябва да е под 37. Направи си една консултация с лекар той най-добре ще ти обясни. Ще ти разкажа за мен. Преди 6год установих, че имам всяка сутрин 37 и после се вдига до края на деня до 37,3. Усещах слабост, отпадналост и парене в очите. Хукнах по доктори, изследвания, всичко бе наред и препратена бях при ендокринолози-сложиха ми диагноза възпаление на щитовидната жлеза, тогава се поддържа такава температура, има и висок пулс и изпотяване на дланите. Почнах да пия дехидрокортизон, той е с много странични въздействия. Хормоните ми бяха в граница, СУЕ нормално, но незнам защо ме изкараха болна. Реших да потърся други специалисти и те категорично всички поотделно отрекаха да имам проблеми с щитовидната жлеза. Нещата се нормализираха, остана само преди цикъл да я вдигам. Но има друго като съм напрегната и притеснена веднага я вдигам 37,2. изледвам ПКК и СУЕ винаги е нормално, според джипито ми е на нервна почва. Съветът ми е консултирай се, направи си изследвания и да се установи защо имаш температура. Може и да си като мен- от притеснение, но трябва да се установи. От мен много