0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро и от мен,
страхотна закуска и страхотен ден желая на всички.Остават само още 3 дни до септември момичета,вадете положителни тестчета... :lol:
целувки на всички..

И аз веднага си взимам от закуската че колко съм гладна самооооо.
Успех момимета
*
Добро утро и от мен щъркелчета и на теб Ра40 .
 Мариа закуската е ммммммм благодаря ти .
Лека седмица на всички и дано повече радостни новини да има .
*
Добро утро и от мен момичета и Рачо!!
Миме, закуската е перфектна ... много благодаря :)
Хайде, август си отива, септември е след ден-два и нека стартира с положителен тестовалеж  :bfp:
На всички ловуващи много, много късмет и да хванат най-здравите яйчица  :bed:
На всички нечакащи много стиснати палчета и доза вируси:  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
Лек и успешен ден! :bighug:
Здравейте и от мен...да вчерашния тест за овулация го направих с идеята да не бързам да правя такъв за бременност...но още повече се вкарах в джаза  :( Днес направих един за бременност и ... с голямо въображение видях втора чертичка....но наистина супер много бледа...все го гледам, и все ту я виждам, ту не...Е, оказа се че си въобразявам, защото преди малко се появиха първите капки от новия ми цикъл...Не го очаквах днес, а след два дни...поне по графиката си реших, че овулацията е била на 13 ден, което значеше, че поне 26 дни трябва да ми е цикала...Ноооо...уви....Та започвам отначало  :( Имах мъничка надежда...с тези тестове...още един урок за мен...да не бързам!

Въпреки всичко смятам да се включа с един пол. тест в края на септември :)
Целувам Ви, момичета и Ра4о!
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

Здравейте момичета, ето ме и мен след дълга отпуска с ловуване. Този месец пак се срещнах с познатата нахална лелка. Е, какво да се прави, продължавам пълен напред. Мисля този път да не я каня, то бива нахалство ама.....;) Планувала съм от октомври месец да започна с прегледите при лекар и да направя първоначалните леки изследвания. Почти девет месеца чакам положителен резултат, но уви. Мисля, че на моите години и след толкова проби вече е време да се захвана по-сериозно. Успех на всички и целувки :grouphug:
*
 Ехо дами и Рачо...
Вече се чувствам като във видео игра... нива, точки, инстументи, капки кръв хаха
и в този ред на мисли и този месец GAME OVER на 33 ново/ден.
Е днес за мен започна новия цикъл с предполагаема дата на нечакане 5.10 :) :crossfingers:
Ами това е от мен.
 Септември по прогноза го дават да вълят двучертичкови тестове - успех на всички  :bighug: :babyflips:
*
Добро утро, момичета и Рачо.
Времето се захлажда - носете си връхни дрехи. Сутрините и вечерите вече са по-хладни.:)

Хайде сядайте на масата за вкусната закуска.
Приятен ден.
*
Добро утро и от мен,и отново страхотна закуска.Даа,времето е идеално,не е жега...и съм много доволна.
Драгон миличка,какво стана с теб?

Много приятен ден желая на всички,септември чука на вратата с много положителни тестчета..

Пожелавам на всички през септември ДВЕ ЧЕРТИЧКИ
Добро утро момичета и Ra40!

Желая ви ден изпълнен с положителни емоции :)

Lioni от твоите уста в Божиите уши - дано Септември месец е пълен с  :bfp1:

*
Добро утро на всички и много приятен последен ден от август желая на  всички!!
 :bighug:

Добро утро и от мен! Тук съм и следя, не съм ви забравила  :pink_dust_1: :green_dust_1:
И от мен лек и успешен ден на всички :D
Приятен ден от мен! Август си отива, така че сме готови за септември с дъжд от  :bfp:
Здравейте момичета  :grouphug2:
не съм ви писала отдавна , но си мисля за вас .
Честито на всички нови бременелки дано имате най - прекрасните бременности и прекрасни здрави бебчета  :bighug:
Аз съм в клуба на ловуващите , стига ми толкова почивка включвам се в битката с нови сили и дано да спечеля войната  :lol:
хубав ден на всички
Катрин :bighug:
*
Здравейте девойчета!!! :D Виждам,септември наближава и темата доста се "разшава"! Ами ,този месец е наистина добър за овуване и пожелавам много ,много +++ накрая.Ние мало починапхме в Родопите и доста "планински" закуски изядохме! :wink: Но , както става с хубавите неща-винаги имат бърз край. Сега влизаме в "сивотата" на ежедневието и на "ловния"сезон! :lol: Успех на всички! Този месец и ние сме в "играта" / отчаяна,нали сме от един отбор  :wink:,та прескачаме през месец,но все пак да не забравяме-чудесата се случват :D/.
/www.mamaibebe.com][/url]
Ей, драконче, много се радвам за теб. И на мен първите ми тестове бяха за
овулация, по простата причина, че не можах да си намеря теста за бременност в къщи. Бих могла да ти честитя. И теста за бременност ще е положителен.
Аз съм в болнични след ембриоредукцията и затова не се мяркам наоколо. Добре съм. Всичко мина леко. Другите две дребосъчета са добре. Сега остава да лежа, да се пазя и да пуслам изследвания, докато се резорбират мъртвоте ембриончета.
*
Мили момичета и Рачо,
Месец август си заминава. Всички сме вперили поглед в идващия септември в очакване да ни донесе най-хубавото - здрави деца.
Хайде, дай Боже, да ни се сбъднат мечтите.

ЦЕЛУВКИ И :goodluck: