0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пращат ме при др.Йотов,какво ще кажете за него,добър ли е?
*
Какво ще кажете за др.Йотов от 1-ва АГ"Св.София"
« Отговор #1 -: Март 23, 2006, 08:34:28 am »
Зависи за какво точно те пращат при него.
Re: Какво ще кажете за др.Йотов от 1-ва АГ"Св.София&quo
« Отговор #2 -: Март 23, 2006, 18:34:39 pm »
Цитат на: galileo
Пращат ме при др.Йотов,какво ще кажете за него,добър ли е?
     При него ме пратиха за цветна снимка и се оказа,че имам срастване на едната тръба,а др. е запушена и той ми каза,че трябва да се прави пластика.
*
« Отговор #3 -: Март 23, 2006, 19:23:18 pm »
Познавам този доктор (семеен приятел на родителите ми) и имам добри впечатления за неговите качества и професионални умения. За диагностика е много добър. Ходила съм при него доста пъти на преглед и каквото е казал, това е било. Но се отказах от него, з-то ми предложи да пия Клостил , но без необходимите изследвания преди това и без следене на УЗИ.
Но за хирургичните му умения - само положителни неща съм чувала.
В момента е пенсионер, но работи още в 1-ва АГ.
« Отговор #4 -: Март 23, 2006, 22:55:44 pm »
Благодаря,значи няма да има проблеми след пластиката.
*

kotkata1

za d-r Jotov
« Отговор #5 -: Април 27, 2006, 12:23:57 pm »
radvam se ,4e popadam na myasto,kadeto se spomenava imeto na d-ra za kogoto i az se interesuvam.V kraya na fevruari moya priyatelka me izprati pri nego.napravi mi cvetna snimka -diagnozata mi postavena ot mai4in dom sled laparoskopiya na 10 februari -Endometriosis peritonei.Obturatio tubae bil.ampil.laparoskopia diagnostica.
Sled kato pro4ete Jotov kaza 4e trybva da lekuvame parvo endometriozata, no posle re6i da napravi parvo cvetna snimka.ne sledvastiyat den-resultat: Dvete trabi pokazvat neprohodimost s formirani sakove. Iska da pravi plastika.
Sled cyalata tazi moge bi nenugna informaciya za teb, bih iskala da te pomolya, ako se operira6 pri nego da mi pi6e6 kak e minalo.Az znam za nego 4e bil mnogo dobar hirurg.Pogelavam ti uspeh!

Пиши на кирилица!
*
Re: za d-r Jotov
« Отговор #6 -: Април 27, 2006, 14:49:41 pm »
Цитат на: kotkata1
Az znam za nego 4e bil mnogo dobar hirurg.Pogelavam ti uspeh!

Пиши на кирилица!

д-р Йотов наистина е много добър хихург.
« Отговор #7 -: Април 27, 2006, 18:42:06 pm »
Котката 1  за сега няма да ходя на пластика,защото искам да опитам всички др. възможности,а пластиката я оставям в краен случай.Сега бях на продухване с Гентамицин и трябва да отида пак на цветна да видя дали поне едната тръба сме оправили,ако не е станало нищо тогава,ще ходя на пластиката.Ако отидеш преди мен при Йотов за пластика пиши как е минало.Успех!
*

elipavlova

dr iotov
« Отговор #8 -: Юни 15, 2006, 18:58:25 pm »
преди около 10-ина години този лекар ми спаси живота. имах извънматочна бременност и цяла седмица умирах от болки и в поликлиниката ми дадоха хапчета за спиране на кръвотечението и даже не ме прегледаха. братовчедка ми ме заведе в кабинета му в 6 вечерта, той ме прегледа и веднага ме закара в тогавашната Тина Киркова. оперира ме по спешност и каза, че замалко да ида в отвъдното... просто е истински лекар
*

Anonymous

« Отговор #9 -: Юни 16, 2006, 18:14:44 pm »
Елипавлова вече мина моята пластика при Йотов и найстина е мн. добър,както и всички в отделението.Не съм чула нито една лоша дума докато бях там за него.