0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
Липсващи данни в Овулационния календар
« -: Декември 02, 2012, 19:48:45 pm »
Здравейте!
От около година ползвам календара. Преди дни не можах да вляза в него (забравена парола) след като успях, виждам, че ми липсват данните :? Незнам защо обаче? Попълних си тези само от предният месец (октомври)... Исках да попитам, защото имах проблем със забравената парола ли се е получило така или нещо друго? Тя и понастоящем паролата си е същата (нали я изпращате на указания имейл ;) ).

*
Re: Липсващи данни в Овулационния календар
« Отговор #1 -: Декември 02, 2012, 20:13:53 pm »
Здравейте!
От около година ползвам календара. Преди дни не можах да вляза в него (забравена парола) след като успях, виждам, че ми липсват данните :? Незнам защо обаче? Попълних си тези само от предният месец (октомври)... Исках да попитам, защото имах проблем със забравената парола ли се е получило така или нещо друго? Тя и понастоящем паролата си е същата (нали я изпращате на указания имейл ;) ).
Колко данни ти липсват?
За 1-2 дни или всички?

Преди време имаше подобно запитване и се оказа че момичето има 2 акаунта и се е логнало в този който не ползва :-)
Предполагам с теб случая е същия.

Ако искаш да проверя колко акаунта имаш?
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #2 -: Декември 02, 2012, 20:40:23 pm »
Здравейте!
Колко данни ти липсват?
За 1-2 дни или всички?

Преди време имаше подобно запитване и се оказа че момичето има 2 акаунта и се е логнало в този който не ползва :-)
Предполагам с теб случая е същия.

Ако искаш да проверя колко акаунта имаш?
Аз имам само този си профил :D
Всички данни ми ги няма от около година насам, всъщност откогато ползвам Календара ... Да, разбира се, проверете, няма проблем, обаче влизам и от друг компютър пак в профила си, ако това е проблем, но не съм ползвала пък оттам календара :?

*
« Отговор #3 -: Декември 03, 2012, 12:04:36 pm »
Акаунта който сега ползваш е създаден 2007, ползван е няколко месеца и от тогава не е влизано.
Влизала си само последните няколко дни в него (от 25.11.2012).

От което следва че до сега си ползвала друг акаунт, но не можах да го намеря.
Явно си на динамично IP и почти всички записи са направени от различни адреси, а новите ти адреси не са били ползвани преди за писане в календара. Ако все пак се сетиш за някакво име, поща, ... дори нещо като бележка която си писала а сега не я намираш - кажи и ще го изровя.

Поздрави
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #4 -: Декември 03, 2012, 12:19:35 pm »
Благодаря!
Аз не правя разлика между акаунт, профил и прочая :oops: за което моля, да ме извините  :oops:
Имам само този профил тук, нямам и не съм ползвала други! Обаче, съм влизала в профила си от различни компютри :wink: Динамично IP нямам идея какво е, но в последно време т.с от около 2 години съм на wi fi.
Ами, не  ми остава нищо друго освен сама да си попълня отново данните в календара, не  е проблем  :P Благодаря, още веднъж!