Съжалявам, че ще наруша веселата тема, но просто не съм на себе си от бяс.
Разказвала съм ви за момичето на площадката, което е на 5 години, тежи повече от 3 пъти над нормата и е невероятен агресор, Рая се казва. Цяло лято Ники яде юмруци и ритници в корема, деца под 2 години бяха бити, нито един път лелята, която е с нея или евентуално майка й не се намесиха. Няма ден, в който това дете да не опита да счупи от бой някой. Винаги другите родители се намесваме, за да не пострадат децата ни, винаги обясняваме, че така не се прави, защото на 5 години вече попиваш.
Въпросната Рая яде зрънчо и се присегна и си изхвърли опаковката на площадката. Помолих я да си хвърли боклука в кошчето. Като ми скочи тази леляяяяя, само дето не ме наби. Защо правя забележка на нейното дете, аз я питах тя защо не прави, и не се ли чувства засрамена, че цяло лято Рая е агресорът. Та след дълга словестна битка ми се заяви "Ами да бие Рая бе, да бие, кво ми пука. И те да я бият ако могат. Аз боклука няма да го хвърлям в кошчето, така ми харесва".
Казах й да дойде следобед да чуе от другите родители колко деца са пострадали това лято и отговорът беше "Чакай ме следобед и ще те видим като си толкова смела".
Знам, че взимам всичко навътре, но аз детето си нямам къде да го водя освен на тази площадка.
Много ми е интересно следобед колколко рода ще доведе да ме бие, че това се подразбра