Здравейте!Отварям нова тема тъй,като съм нова и не успях да намеря нищо по-конкретно!Но ако вече има такава тема,ще съм благодарна за линк към нея!Ако имам хравописни грешки,моля за извинение но пиша от телефона и ми е по-трудно с клавиатурата.
Та....моят въпрос е следния:Последният ми цикъл беше на 30.07. И беше 4 дни(както всеки път) след това моето календарче изчисли,че трябва следващият мицикъл да е между 29-30 най-късно 31.08. На 30 имахме полов контакт споловинката.Да бъда по-точна два пъти.Първият път свършина вън вторият вътре.Чаках цикъл,но нямаше.Направих три теста (макар и рано!) Единият показа бледа втора черта и понеже имам вече едно сете точно с такава бледа чертичка помислих,ааа бременна съм,но вторият беше отрицателен,а третият пак бледа черта.(отказах се от тестовете и оставих да мине време.И ето че на 15.09 сутринта хопцикъл....но един такъв първо ярко червенпосле розов с малко течение и на 16.09 много слабо.Също и днес слабо розово и не запревръзка,а за ежедневка....чудя се дали не е някоя киста изчетох толкова много статий и за кисти и рак и нямам симптоми.
П.с.Зная,че е нужна консултация с лекар,но до другата седмица нямам възможност,за това исках да зная дали някой от вас е имал подобен цикъл!Благодаря предварително!