Здравейте, не знам дали тук и дали тази тема е подходяща да задам моите въпроси, а и да намеря малко утеха от вас. Та значи и ние се опитваме с опитите за бебе, явно ми е дошло много емоционално и искам да се успокоя или поне така си мисля, че ще стане ако си вземем куче, с което да си запълня времето. Мъжът ми е против и го разбирам, на ясно съм колко е отговорно, колко грижи се полагат, че пренасят болести и т.н.. Накрая се спряхме на папагал, но на нас наскоро ни откриха хламидии, като четох за тях папагалите и те пренасяли хламидия, обаче в едни сайто пише че човек не може да се зарази с нея, а в други че може. Имам въпрос към тези, които имат домашни любимци папагали това дали е така, какви имунизации им се поставят заради тази болест, как да сме сигурни че няма да я хванем пак? И към тези които имат домашни любимци кои действат най - успокояващо, релаксиращо, и кои са по - безопазни така да кажем.( Риби, котки,зайчета) Ясно ми е, че кучето или което и да било не може да замени дете, но си мислех че на този етап докато чакаме чудото, това можеше да ми помогне емоционално, а ако това не е начина, то тогава какъв е? Вие как се справяте? Положението ни не е толкова зле има надежда за нещата, но може би понякога ми става много мъчно. Нямам приятелки на които мога да споделя всичко, знам че и вие сте преживяли много и още една мрънкаща идва тук, но просто не знам, психолог, домашен любимец или някакво хоби да си избера. Май съм доста объркана. Как се справяте вие?