Здравейте отново!Аз вече си взех заповедта и нищо не правя защото мисля да изчакам да свърши годината,че сега по празниците никой не обръща внимание.Диагнозата на мъжа ми е олиго терато астенозооспермия тежка степен./нормална морфология 5%,норма над 14%,абнормална морфология 95%/.Правен е ДНК анализ,който е качествен.Намерена е бактерия морганела и ФСХ малко завишено 19,7/1,4-18,1/.В момента пие витамин Е и селен по негова инициатива.Посещавал е само двама трима лекари,но всеки казва ИН ВИТРО и никой не се ангажира с лечение или някакво предложение за подобряване на резултатите.А аз много искам това-все пак да се пробва нещо билки ли,витамини ли или каквото и да е,защото никой нищо досега не е изписвал,освен най лесното ИН ВИТРО.Много моля някой ако има същата диагноза и е получил възможност за лечение независимо кой град нека ми пише на лични и да ми даде напътствия.
Иначе deskata86 ти докъде стигна?Разкажи нещо повече за времето преди стимулацията.Колко време отнемат изследвания и т.н.