0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
кръвен тест за хламидии - къде?
« -: Юли 07, 2006, 19:45:36 pm »
Здравейте,
След положителен тест за хламидии в МЦ София и отрицателен от лабораторията по Вирусология на НЦЗПБ през 4-5 дни сега се чудя къде да си направя трети? Моля, препоръчайте ми клиника
Re: кръвен тест за хламидии - къде?
« Отговор #1 -: Юли 08, 2006, 09:46:57 am »
Ей Богу, този въпрос живо ме вълнува и мен! Нямате представа колко пъти съм си правил тестове - предимно в НЦЗПБ и уж все отрицателни, ама после заразявам с "нещо" си партньорката си. затова и аз се чудя къде аджеба да си направя качествен тест, кръвен предполагам ще е най-добре. Май тук станахме двама питащите, ами очаквам отговор:)
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
« Отговор #2 -: Юли 08, 2006, 18:11:55 pm »
Все  един и същи тип хламидия ли се изследва и в двете лаборатории?Имам предвид Ig A,Ig G или Ig M?Ако е един и същи тип, а два различни резултата /+/ и /-/ това е много жалко за лабораториите ни в страната.vixi,теб могат да те изследват за хламидия и чрез секрет.Опитай така ако искаш.
« Отговор #3 -: Юли 08, 2006, 18:24:04 pm »
Ей Богу, този въпрос живо ме вълнува и мен! Нямате представа колко пъти съм си правил тестове - предимно в НЦЗПБ и уж все отрицателни, ама после заразявам с "нещо" си партньорката си. затова и аз се чудя къде аджеба да си направя качествен тест, кръвен предполагам ще е най-добре. Май тук станахме двама питащите, ами очаквам отговор:)

Чакай малко, как така изчислихте кой кого заразява. Опиши какъв точно тест пускаш, както е попитала и Найема? Да не би да става въпрос за реинфекция. При предавани по полов път болести обикновено и двамата партньори се лекуват едновременно.

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #4 -: Юли 11, 2006, 22:10:37 pm »
Все един и същи тип хламидия ли се изследва и в двете лаборатории?Имам предвид Ig A,Ig G или Ig M?Ако е един и същи тип, а два различни резултата /+/ и /-/ това е много жалко за лабораториите ни в страната.vixi,теб могат да те изследват за хламидия и чрез секрет.Опитай така ако искаш.
Да еди и същи Ig G. Днес бях в Кандиларов. Утре ще видим кой крив, кой прав :)
*
« Отговор #5 -: Юли 12, 2006, 21:14:19 pm »
Слава богу хламидии НЯМААААААААААММММ!!!!!!!!!!! :lol:
« Отговор #6 -: Юли 12, 2006, 21:18:44 pm »
Еее браво, все така да върви!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #7 -: Юли 12, 2006, 22:36:13 pm »
Слава богу хламидии НЯМААААААААААММММ!!!!!!!!!!! :lol:

Честито за победата над гадинките!!!!!Радвам се за теб!!!!!
Сега вече  само хубави новини ще чакаме! :D
*
« Отговор #8 -: Юли 13, 2006, 08:01:50 am »
Мерси и на вас всичко най  :D