Здравейте,
Пускам тази тема с молба, ако има момичета, които скоро са правили инвитро при д-р Владимиров, да отговорят на въпросите ми.
Съвсем скоро ми предстои започване на стимулация при д-р Владимиров.
Казаха ми, че по време на стимулацията се ходи два пъти на ден - сутрин, а следобед са назначенията. Може ли да ми кажете какво означава "назначения".
Питам с оглед на това как да планирам времето си, т.е. има ли нужда да си пускам отпуска. От София съм.
Конкретно въпросите ми са следните. През колко дни се ходи на преглед по време на стимулацията. Много ли се чака за тези "назначения", защото четох, че имало жени, които чакат по няколко часа. Лично аз не съм с такива убеждения - по време на изследванията, предхождащи стимулацията, влизах точно в записания на регистратурата час и доста бързо приключваха с прегледа.
Колко време преди пункцията разбирате в кой точно ден е тя.
Не ми се иска да казвам на работа какво ми предстои, защото така или иначе там е пълно с хора, които "се хранят" с нещастието на другите. Сигурно разбирате за какво ви говоря...
Благодаря предварително за информацията.
Моля тези от вас, които скоро са минали през тази процедура, да ми пишат как протича.
Също така искам да питам след трансфера взимали ли сте си отпуск и колко време. А след трансфера налага ли се някакъв по-специален режим.
Благодаря за информацията и ви пожелавам късмет.