Здравейте, аз съм Ивелина Кръстева! Накратко ще разкажа за ституацията ми и защо съм принудена да ви помоля за помощ.
Мечтая да имам дете отдавна. През 2015 година разбрах, че това няма как да стане по естетвен начин и започнах да посещавам репродуктивни специалисти – направих операця на септум, диагностична и оперативна лапароскопия, прекъсване на маточните тръби и хистероскопия.
Първата инвитро процедура през 2016 финансирахме сами. Втората беше по фонда, но и тя беше с отрицателен резултат.
Третата процедура през 2017 също не беше успешна. Лекарката ми не ми даде надежда, че нещата ще се променят в последствие. Потърсих друго мнение и отидох в друга клиника.
Докторът каза, че зад всички неуспехи има причина и ние я намерихме. В матката все още имаше септум, който не беше отстранен и напрактика нямаше място, където да с развие бременността.
Сега имам 2 години загубено време и загубени мечти, здраве и пари.
След успешната операция тази година аз вече имам шанс. Но нямам пари за всичко. Имам одобрение от фонда и малко събрани пари. Не ми достигат 2000 лева, за да направя две вливания с Октакам (всяко по 800 лева), заради завишени НК клетки и ембриотоксини. При нас се налага ПИМСИ метод на оплождане, за който се доплащат 400 лева.
Надявам се да ме разберете и да ми помогнете, кой с каквото може. Както казват в тази група – няма малко и голямо дарение. Благодаря много!