0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
какви лоши маики има в България
« -: Ноември 20, 2006, 18:19:33 pm »
напоследък забелязжам 4е има много лоши маики в Б-я изумена съм от тяхното безотговорие към децата си.Чух и за много случеи на маики убили децата си или ги малтретирали много жестоко.Защо БОГ дава деца на такива хора :(
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: какви лоши маики има в България
« Отговор #1 -: Ноември 20, 2006, 23:58:20 pm »
Кофти тема!Нямам коментар... :(
*
« Отговор #2 -: Ноември 21, 2006, 16:29:59 pm »
А аз имам - в събота когато се връщах от доктор и ме боляха всички вътрешности от теста за проходимост, видях една майка, която налагаше детето си в количката - буквално! Докато стигнанах до нея сигурно 10-13 шамара му удари, а татито стои отстрани и гледа?! Аз по-принцип не съм конфликтна, но може би заради моментното ми състояние се вбесих страшно. Хванах и ръката и я попитах, какво е направило толкова едно дете в количка, че един удър не е достатъчен за възпитанието, а трябва цял побой? Тя беше, толкова втрещена, че само ме гледаше опулено и страхливо. Едно е да удряш дете, но разярена жена явно не е толкова лесно (макар че и на височина и на габарити бях двойно по-малка от нея). Та това е, мили момичета, бас ловя, че тези хора имат комшии, които седят и си траят, а това дете страда - всеки ден. Не трябва да си траем!
« Последна редакция: Ноември 21, 2006, 17:39:53 pm от Lan »
*
« Отговор #3 -: Ноември 21, 2006, 16:49:58 pm »
  Тези жени не осъзнават какво богатство имат. Мисля си, че имат някакви психични проблеми. Нормален човек не би постъпил по този начин. Жестоко е! :balk_144:
*
« Отговор #4 -: Ноември 21, 2006, 16:50:42 pm »
БРАВО Лан.Поздравявам те.Аз също съм била свидетел на такива сцени,и като теб не съм се сдържала.Толкова е грозно и жестоко че..нямам думи!
Лора,аз също нямам коментар по темата....
« Отговор #5 -: Ноември 21, 2006, 16:53:13 pm »
Преди време познато семейство с две деца кандидатства за зелена карта. Одобриха ги и трябваше да минат интервю в посолството. Та докато чакали на опашката едното от децата - 5 годишно отишло да се разходи. В този момент ги извикали и тъй като детето го нямало влезнал следващия. Разяреният татко ударил един шамар на малкото и го смъмрил. След малко дошъл и техният ред и познайте какъв отговор получили - вие биете децата си, а такива хора в Америка не се толерират, защото те са насилници. За нас интервюто приключи...

П.П. Лан, браво на теб и аз не бих си траяла в такъв момент! Дано са повече хорат, които ще защитят малките душици!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #6 -: Ноември 21, 2006, 17:55:00 pm »
Наскоро прочетох в Dir.bg ужасна история за майка от Нови Пазар осъдена за убийството на бебето си. Знам, че непрекъснато стават такива неща, но този път докато го четях все едно бях там, все едно пред очите ми е станало ... нещата, които му е направила, как още е било живо като е пристигнало в болницата, как е искало да живее и до последно се е борило въпреки жестоките наранявания ... много болно ми стана, страшно се разстроих. Но при цялата ми жал и гняв - това вече се е случило, не мога да го променя.

Не четете такива истории, момичета! Когато видите да бият дете - намесете се, но не се измъчвайте с неща, които не можете да промените ... няма смисъл.
« Отговор #7 -: Ноември 21, 2006, 20:59:15 pm »
   Познавам няколко човека,които са малтретирани от бащите си,а то е същото според мен,като лошите майки.Най-лошото е,че ги познавам от деца!Играли сме си заедно!Знам колко лъчезарни дечица бяха и какви подтиснати хора са сега.Когато ги срещам виждам,че не се чувстват добре в кожите си,болката и мъката са застинали в очите им!Идва ми да викам,да крещя ,дори да удрям насилниците, ако са ми пред очите,от ЯД!!!Но какво бих могла да променя!?Нищо!Кой би ме чул!?Никой!Чувствам се безпомощна!
  Може би обръщам внимание, толкова много на тези неща,защото детството на моя баща не е било лесно.Благодарение на дядо ми ,който безкрайно ме обича и не дава да падне и косъм от косата ми!Да ви кажа честно,с годините започнах да го презирам!!!Когато пораснах и когато някои неща ми се изяснявяха!Слава Богу,че баща ми не се е сринал психически от това,а напротив,избива го в друга посока.Ужасен работохолик,който иска да осигури спокойствие и абсолютна независимост за децата и съпругата си.Имам страхотен баща и един ден ще възпитавам децата си,така както той ме е възпитавал!Винаги за лош пример ни е давал дядо ни-след като пораснахме де!
  Другият човек,който безкрайно много обичам и който мрази баща си ,това моят мъж!Баща му е починал преди доста години и той не е ходил нито веднъж на гроба му!Въпреки,че за него това вече е минало, в някои ситуации виждам колко го боли!Тогава и мен ме боли!Него пък го избива в насока да прави щастливи най-близките си хора!Ще обърне света с краката нагоре само и само да постигне целта си,а тя е свързана със семейното щастие!Спирам вече...Съжалявам,момичета ,че писанията ми са така черногледи,но тази тема много ми тежи!Не искам да има хора,които са нещастни заради собствените си родители.Заради хората,които би трябвало да обичаш безрезервно и заради хората,на които би трябвало да вярваш и  и да ти помагат ей така-просто, защото са те създали,просто защото са ти родители!Знам,че покрай всяка от нас има такива нещастни хора,но всичко се пази в "тайна"!Тези хора не са малко,не са отделни случаи!С никого досега не съм споделяла тези неща!Прегръщам ви! :bighug: