Dark, и аз отдавна искам да я махна, но бях с хорничен бронхит и след него бронхиална астма и не смея. Наскоро се зачетох за тези "гнойни тапи", които всъщност били храна. По тях се задържали много бактерии, които се хранят с тази храна. На мен рядко ми се появяват, основно, когато нещо провокира чистене на сливицата. Хомеопатията ми я бърка хомеопатката, като добавки ми е изписала Цитросепт, Прополис на капсули и БиоКулт.
Иначе току що открих това в бг-мамата за този проблем и смятам да го пробвам. Защото тази храна загнива и няма как да е нещо хубаво.
"Преди и аз имах този проблем....
Прави се гаргара с нишадър(1 чаша толичка вода+1 с.л. нищадър) по няколко пъти на ден.След гаргарата не се пие и яде нищо 1/2 час.
Дупките от тапичките се свиват послепенно,а нишадъра ги чисти и не позволява да се образуват.
На това ме научи моята кръстница(Бог да я прости),която беше лекар вътрешни болести"
За алоето и аз съм чела, че чистят кисти по яйчниците с него. Но честно казано на всеки помага по различен начин. Аз пия едно доста скъпо алое. То е над 90% екстракт от вътрешността на листа на алое. Много е важно да се открие такова чисто алое, защото в повечето евтини разфасовки предлагат цели смлени листа, а кората била доста вредна. Моето Алое е на сок от Форевър Ливинг. 1л струва 50 лв (много е, както казах). Когато се взима за лечение, препоръчвт по 100 мл на ден.