Здравейте,
Имам генитален херпес може би от 8 години. В началото се появяваше само, когато се разболея. Това беше до началото на миналата година, когато от силен стрес той започна да се появява постоянно. Това много силно повлия на психиката ми. Затова призовавам, не се оставяйте херпеса да ви съсипе и търсете начини да се излекувате. Аз вярвам, че няма болест, която да не може да се излекува, но има нелечими хора! Всичко зависи от вас. Търсете начини, четете книги! Щом нормалната медицина казва, че няма лечение за херпеса, търсете алтернативни методи, каквито ползвам/търся аз.
Ацикловир крема заличава херпеса до 5 дена. Хапчетата на мен лично не ми подействаха.
Това, което ми помогна, бяха течните витамини на LR, които съдържат витамините от групата B и други. Пиех и гъби рейши за имунитет. Постоянно взимам и високи дози витамин C (мин 500mg). А когато тръгваше да ми излиза херпес, го обработвах със Emergency Spray на LR с алое вера + 12 билки. Това чудо успяваше да предотврати образуването на пъпчицата и до три дена всичко минаваше. Много съм доволна от него и го препоръчвам на всеки. Херпеса тръгваше да излиза само по време на цикъл (или по рано), а понякога изобщо не излизаше.
Препоръчвам да се обърнете навътре в себе си и да се запитате защо страдате от този проблем. Смятам, че почти всички здравословни проблеми са израз на емоционални проблеми и че всичко е в главите ни.
Намерете подходящия лечител/съюзник, който да ви помага да си отговорите на въпросите в главите ви и който ще ви помага в трудните моменти. Аз лично работех с жена психолог, хомеопат и рейки лечител. Нейния опит и помощ бяха безценни за мен в онзи труден период и тя ме измъкна от състоянието, в което бях.
В момента търся начин да се справя напълно с херпеса, обърнала съм се доста към духовната страна на живота. Книгата за гладуването, звучи интригуващо и логично. Ще пиша пак, ако имам напредък.