Възхищавам ви се, дами! Знаете толкова много и сте безкрайно силни. Желая ви най-голямото щастие този слънчев сезон!
Хелиантус, честитоооо!!! Нека всичко бъде леко, прекрасно, по учебник! Бъди здрава докрай!!
![heartbeat :heartbeat:](http://91.215.216.238/forum/Smileys/default/heartbeat.gif)
Аз се бях присъединила около края на април, когато започнахме опити отново след притесненията с извънредното положение. Нещата се случиха и на 19.05 видях 2 черти. Вървеше добре,но в 7ма седмица не чухме сърце, лекарката се надяваше,че е заради дългия цикъл. И в 8ма нямаше.... Предизвика медикаментозен аборт,стоях 8ч в болницата и слава богу се изчисти без абразио. Преживяхме шока бързо, благодарение на най-близките,а и знаехме,че се случва...
Утеха,че стана рано и мина, както и че не губим много месеци преди нови опити. Но изживяхме голям срив този ден и имам ново разбиране и уважение за всички силни двойки,които макар и минали през нещо такова, продължават смело напред. Силните побеждават в природата, дано следващите ни опити на всички са точно такива - оцеляващи без компромис, здрави бебенца, които ще пораснат прекрасни!
Урок за смирение и сближаване, каращ те да оцениш още повече някои неща. Бъдете здрави и нека 2020 донесе подаръка за всички ни!