благодаря за отговора!!!БУБЕ
не съм аз решила за ин витро,а след 9год.мъки по доктори се установи,че друг вариант нямам.
историята е следната:
омъжих се през 1997г и след 6 мес.опити ме посъветваха да отида на лекар.една година преди да се омъжа претърпях 2-ра операция на стомаха и ми откриват т.нар.шоколадова киста.направиха т.е 2-те операции заедно,но" забравиха" да ми съобщят,че са премахнали единия яйчник.всичко се случва в нашия прословут град.след 3г.опити се получи чудото...,но за много кратко време.изкарах много трудна бременност и в 6-тия месец бебето умря,никой не можа да каже - защо?след 2г.реших да се подложа на лапароскопия в софия/майчин дом при проф.налбански/там ми направиха оперативна лапароскопия след като откриват,че имам ендометриоза и съм с един яйчник/това което ми спестиха в бургас/.след лапароскопията ми предписаха 3 месечен курс на лечение и до ден днешен-нищо!
реших тази година да опитам да направя нещо и се озовах във варна при доц.маркова след като моя позната беше много доволна от нея като лекар въпреки неуспешния резултат.Аз отидох с мисълта да се пробвам с инсеменация,но след консултацията с нея стигнахме до извода за ин витро.при моя съпруг между другото се установи много лека аномалия.това е моята история накратко.