0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

въпрос
« -: Август 12, 2006, 21:46:36 pm »
Привет момичета.Искам да попитам:ако не си чрез здр.каса(т.е. не си здр.осигурен)триябва ли пак да се попълват документи за ин-витро,за да те одобрят,и ако-да,какво трябва да направя първо.Питам ,защото не съм в Б-я,а искам да правя такова там и не знам от къде да започна.Моля ВИ,които е на моито ''дередже''да ме посъветва .Искам,ако е възможно ,предварително да си подготвя нещата,и затова се допитвам до вас.Предварително благодаря,и много късмет на всички. :blowingdust:
Re: въпрос
« Отговор #1 -: Август 13, 2006, 10:01:04 am »
Не трябва да попълваш никакви документи. Просто трябва да си избереш една клиника в която,правят инвитро.Да си избереш лекар. Порови се в този сайт и ще намериш мнения и коментари за лекари и за клиники.
Когато вече си избереш лекар ще трябва да се срещнеш с него да се запознае със случеят ти да ти назначи необходимите изследвания и после УСПЕХ .
В коя държава се намираш.

*
« Отговор #2 -: Август 13, 2006, 12:35:29 pm »
След като не си zдравноосигурена в БГ как очакваШ Касата да ти поеме раzходите zа част от медикаментите  :) ?

Ако не, иzбираШ клиника и оЩе преди да се прибереШ zвъниШ там, zа да се уточните с док какви иzследвания имате, да уточните дата zа консултация и евентуално старта на процедурата.
Успех!
*
« Отговор #3 -: Август 14, 2006, 11:57:13 am »
Няма никаква пречка да направите опита в България. Най-добре да си избереш една-две от клиниките, които прецениш, да се свържеш с тях по телефона или по е-мейл и да уточните подробности.
При всички положения няма да стане да доидеш в деня, в който искаш да започне стимулацията. Ще се наложи да се срещнеш с доктора преди това, да разгледа документите ти, да направи преглед, вентуално допълнителни изследвания и чак тогава да се пристъпи към процедура.
Имай предвид, че август месец повечето клиники почиват.
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #4 -: Август 14, 2006, 13:05:46 pm »
Много ви благодария,мили моми4ета,за отговорите.В4ера имах проблем с отв. на За4атие,и 6те се побарках,4е не мога да ви благодария.Аз съм се насо4ила ве4е към лекар-Стаменов,но 6те триябва да се свържа по телефона с него(сигурно няма да мога ли4но да говоря с док.-а?),за да обсъдим предварително.Приятен ден моми4ета и успех на вси4ки.
*
« Отговор #5 -: Август 14, 2006, 13:08:20 pm »
Чудесен избор.
До 7 септември са в отпуска.
Обясни по телефона на секретарката,  за какво става въпрос и настоявай да те свърже с доктора. Най-добре звъни около обяд, преди 13.00 ч.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #6 -: Август 14, 2006, 23:07:32 pm »
Много ти благодария,White,задължена съм ти :lol:,така и ще направя,ако има още нещо-пишете ми,всякъква информация ще ми е от полза.Благодария на всички.