0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Нова цена на инвитрото в 1 АГ от днес!!!
« -: Февруари 18, 2005, 10:43:22 am »
От днес цената на процедурата инвитро в 1АГ е 1400 лв! На всичкото отгоре аз не си купих преди 3 дни всичките ампули меногон, защото на моя стиснат мъж не му се даваха толкова пари. Е сега ще гризнем дръвцето и ще трябва да си ги купя вместо на 20 лв ампулата на 28 лв и вместо 200 лв ще дам 280 за 10 ампули. Няма никъде меногон по аптеките,защото вероятно се вдига цената, а всъщност има..... :balk_150: Много съм ядосана!!!!И не знам какво ми иде да направя! Тъпата държава изкарва луди пари от нещастието на народа си!!
*

yana-v

• 1207
  • Ще порасна голяма!!!
« Отговор #1 -: Февруари 18, 2005, 10:51:20 am »
Тутто, много съжалявам за всичките неуредици, които са се стоварили на главата ти! Това допълнително ще те изнерви, а това не е хубаво за теб! Миличка опитай да не се ядосваш много! Опитай да обясниш на някоя аптекарка, че ти е много спешно! Може да ти влезе в положението!
« Отговор #2 -: Февруари 18, 2005, 10:52:52 am »
Ами няма никъде бе. Само в една аптека, където цената е 280лв за 10 ампули. И ме е страх да не свърши, защото нямам толкова пари в мен и не могада го купя.
*

yana-v

• 1207
  • Ще порасна голяма!!!
« Отговор #3 -: Февруари 18, 2005, 12:34:22 pm »
Миличка, не може ли поне да ги запазиш! Ако наистина няма колкото и да са скъпи няма как! ние толкова търсихме за мъжа ми че бяхме готови да ги пращат от чужбинско само да ги намерим!
« Отговор #4 -: Февруари 18, 2005, 14:24:52 pm »
Ей tutto, голям късмет имаш няма що..... :( . Те пък точно сега ли се сетиха да вдигнат цената и то толкова фрапиращо. Аман вече в тая нашта държава всичко може да се очаква. Уф направо и аз се ядосах, пък представям си на теб какво ти е, а точно сега трябва да си спокойна :evil: Лоши хора, това е.
*
« Отговор #5 -: Февруари 18, 2005, 14:55:25 pm »
Бени не се ядосвай! Всяко зло за добро нали знаеш  :D
Важното е да свърши както най-много го желаеш  :D
Пфуууу чак сега ми дойде нета пък на мен  :oops:
« Отговор #6 -: Февруари 18, 2005, 14:59:21 pm »
Абе дано не ме накарат да плащам по новата цена, защото на практика съм почнала на старата цена. Стискайте палци да ми се размине.
« Отговор #7 -: Февруари 18, 2005, 15:22:31 pm »
Ще стискаме, ще стискаме. логично е да минеш по старата тарифа - както в университетите....при заварено положение се плаща старата такса. :wink:
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #8 -: Февруари 18, 2005, 16:30:05 pm »
Туто ще се обадя на няколко колеги,които работят в аптеки и ще ти пиша ако има и на каква цена са.
<br />
« Отговор #9 -: Февруари 18, 2005, 16:41:57 pm »
Аз вече ги взех на 28 лв. Иначе звънях в много аптеки и никъде нямаше..Благодаря ти Z22, но предполагам, че няма да намериш и ти на старата цена.
*

Anonymous

Re: Нова цена на инвитрото в 1 АГ от днес!!!
« Отговор #10 -: Февруари 18, 2005, 17:21:17 pm »
Бени, що не питаш д-р Йорданов кое точно в процедурата е променило нейната цена от 600 лв на 1400 лв.

Въпреки всичко гледай да си спокойна, всяко зло за добро!

Прегръщам те и ти стискам палци, знаеш силно стискам!
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #11 -: Февруари 18, 2005, 17:54:17 pm »
Цитат на: Tutto
Аз вече ги взех на 28 лв. Иначе звънях в много аптеки и никъде нямаше..Благодаря ти Z22, но предполагам, че няма да намериш и ти на старата цена.

Да наистина,не само че нямат за 20 лв.,ами и единия ми колега звънна в 2 фармацевтични фирми-"Стинг" и "Хигия" и те пък изобщо нямаха-свършил им бил. :(
<br />
*

heaterbg

Re: Нова цена на инвитрото в 1 АГ от днес!!!
« Отговор #12 -: Февруари 19, 2005, 13:04:26 pm »
Мила Туто,

опитай се да не се ядосваш, за да направиш повечко хубави фоликулчета, но уточни в понеделник по кая цена ще плащаш.

Целувки и стискам палци!