0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sanasbg

Зацапване по време на овулация?
« -: Септември 12, 2006, 11:55:09 am »
Здравейте момичета,

Аз отново се обръщам с въпрос към вас. Понякога по време на овулация имам леко зацапване от около едан капка нещо подобно на кръв. Норамлно ли е това според вас? През останалото време няма нищо.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: Зацапване по време на овулация?
« Отговор #1 -: Септември 12, 2006, 12:53:29 pm »
Нормално е.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #2 -: Септември 12, 2006, 21:20:26 pm »
Да нормално е!!!Не се притеснявай излишно! :D
*

Sanasbg

« Отговор #3 -: Септември 13, 2006, 14:49:19 pm »
Ох,незнам започвам да се притеснявам. Днес като ходих до тоалетна в слузта, която трябва да е цервикална имаше повече кръв. Освен да отида на лекар.
И още един въпрос възможно ли при извънматочна бременност да имам нормално менструално кървене?
« Отговор #4 -: Септември 14, 2006, 19:15:56 pm »
Виж тази тема, пише че не е задължително ЦС да е безцветна, но ако редовно си я следиш и сега си забелязала нещо различно най-добре питай лекар.
http://calendar.zachatie.org/work/HelpWhyCalendar#10
« Последна редакция: Септември 14, 2006, 19:18:16 pm от valka »
*

sanasbg

« Отговор #5 -: Септември 15, 2006, 09:46:20 am »
Лошото е, чепрез някои месеци имам леко ръждиво зацапване, а през останалите ЦС е нормална белтъкообразна. Няколко пъти съм ходила на лекар, когато съм имала зацапване и всички твърдят, че е нормално. Как може години наред да не съм имала зацапване и изведнъж (от около 2-3 годинию) да има месеци на зацапване. Отидох на лекар той обяснии, че всичко било нормално, гледа ме на ултразвук и обясни, че вижда фоликул и на това се дължи всичко. Зацапването или по-скоро кървенето спря и сега остава да видя дали ЦС ще бъде нормална. За момента ще спра да мисля, защото ще започна да се вманиачавам.
Благодаря ви за вниманието и отговорите.