0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Не знам какво да мисля
« Отговор #20 -: Септември 05, 2006, 11:24:22 am »
Извинявай,ти нормална ли си?Що за отношение-не съм молила да ми поставяш диагноза

да, нормална съм. и именно затова прецених като хипохондрични дългите ти и подробни описания на твоя страх от извънматочна (а защо не от лаймска болест?!) без никаква причина за такъв страх, при това още на 10-тия ден от оплождането, когато и имплантация още може да няма! ти вече си измисли куп симптоми и ги разви в половинкилометрова тема, с която, извинявай, ама точно диагноза си търсеше тук...

Аз приключих с този форум.

ами прав ти път и честито! много ги обичам такива като тебе, дето идват тук, изливат си моментните притеснения в дълги постинги, описващи всяко потрепване на миглите, искат диагностика и съпричастност, след това виждат двете чертички и "приключват с този форум", а ние оставаме тук да бичиме дежурство и да поемем за дундуркане следващата такава...   :D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: Моля някой преживял извънматочна да се включи
« Отговор #21 -: Септември 05, 2006, 11:30:32 am »
Поредната, която минава и заминава със скандал.
Ценното е да останеш и да помагаш.
« Отговор #22 -: Септември 05, 2006, 14:19:55 pm »
Не мога да повярвам колко много злоба се изля тук!!!Съвсем не твърдя че съм постъпила правилно,ама чак пък нападки и обиди,няма да търпя!След като всички тук препоръчват кръвен тест,а моя излезе отрицателен,аз от къде да знам,че не се прави веднага,а се изчаква определени дни???
А това,че не съм първата,която се обижда и напуска форума е доста показателно.Не мога да проумея как може да има толкова злоба и колко елементарен трябва да си,за да обиждаш някой който не познаваш и да го наричаш хипохондрик.
« Отговор #23 -: Септември 05, 2006, 14:45:16 pm »
Дари, не одобрявам обръщението на Джам към теб, но не одобрявам и твоята реакция и нападките към форума. Ако искаш, напусни. Това безусловно е твое право, макар че спречкване с отделни хора не е повод за обобщаващи квалификации. Самата ти си потърсила съвет тук, както всички останали, открила си нужната ти информация. Не може да принизяваш всичко това с извода, че тук си се натъкнала на злоба и само злоба.
Пожелавам ти от все сърце лека бременност и само добри емоции занапред!   

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #24 -: Септември 05, 2006, 17:57:46 pm »
Дано всичко да си е наред! Тогава това малко спречкване ще ви се струва маловажно  :D.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #25 -: Септември 05, 2006, 17:57:59 pm »
Смятам, че темата се изчерпа.