0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Болки в областта на таzа (30 г.с.)
« -: Септември 10, 2006, 12:19:03 pm »
Здравейте,
аz съм в 30 г.с. и от около 1 седмица имам силни болки в областта под кръста. При вървене болката е много силна, а когато седя, лежа или стоя неподвижно всичко е наред.
Док ме уверява, че детето притискало неЩо (не раzбрах какво точно) и ниЩо не можело да се направи. Утре пак Ще го притеснявам (док), но искам и вас да попитам дали на някой му се е случвало и евентуално какво е помогнало.
Благодаря.
*

tedi91

• 275
  • Аз обичам моя съпруг!
Re: Болки в областта на таzа (30 г.с.)
« Отговор #1 -: Септември 11, 2006, 09:30:18 am »
Аз сьщо имам понякога болка в областта на крьста.И на мен доки ми каза,че бебето може да е притиснало нещо.Мисля,че няма нищо обезпокоително в тези болежки,но ти за лично спокойствие питай пак.

*
« Отговор #2 -: Септември 11, 2006, 18:26:21 pm »
Благодаря ви,
вече съм по-спокойна, пък и се уверих, че ниЩо не може да се направи. Аz се притеснявах, да не е неЩо по-сериоzно, но Щом тялото ми се подготвя zа предстояЩето раждане, Ще се трае. Боли, но се понася.
А вечер спя с въzглавничка между коленете, zа да ми е по-удобно. Не е кой zнае какъв комфорт, но облекчава.
Благодаря ви  :)
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #3 -: Септември 12, 2006, 12:24:46 pm »
Таничка, аз не можех да стоя повече от половин час права. Ужасно ме болеше кръста и само вечер като си легнех и се опънех, спираше. ДА не говорим за това, че ми се схващаха краката и не можех да ставам изобщо от леглото. И ме болеше ужасно целия таз. За мое нещастие, бебо не се обърна и така си ме боля до края. Почивай повечко и си лежи повече.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #4 -: Септември 12, 2006, 18:01:40 pm »
Гане,
аz нямам проблеми със стоенето, но тръгна ли да ходя и умирам от болки (в областта на опаШката). Правих zагряваЩи компреси с въzглавничка с череШови костилки и zа моя иzненада, болката намаля чувствително. Е, оЩе се клатя като патица, но е поносимо. Като се видим Ще ме видиШ  :(.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #5 -: Септември 13, 2006, 00:01:05 am »
Горката :( Аз сега ги имам тези проблеми. Не мога да ходя. Ама какво да се прави, нали за хубаво. Ще търпим :) Прави компреси и дано се оправи.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #6 -: Септември 15, 2006, 13:17:03 pm »
Момичета, аз също имам такива болки, но са много странни...боли ме някак си отдолу на таза, но вътрешно...и аз не мога да определя къде точно ме боли. Усещам болка най-вече когато вървя и когато си вдигам левия крак, независимо дали ходя, седя или лежа. Рано ми е още бебо да се подготвя да излиза, сега съм в 20 г.с. Вие какво мислите, от какво може да е?

*
« Отговор #7 -: Септември 15, 2006, 17:02:30 pm »
Най-добре да попитаШ док. А и таzът се раzШирява zаЩото бебо се нуждае от място, нали расте  :). Отиди непременно на преглед и кажи къде и какви точно болки имаШ.
*
« Отговор #8 -: Септември 16, 2006, 07:34:44 am »
Абе и аз констатирах от няколко дни, че нещо ме наболяват костите и особено таза - най-вече ако съм седяла по-дълго и стана да ходя - сигурно е от разтягането на таза - то човечето не е вече много малко и си се намества - а какво натиска и къде хич не му пука :-) да му мисли мама.
desita_r, теб може да те боли и от запек, а да не са костите.
« Отговор #9 -: Септември 18, 2006, 11:01:26 am »
Не Klia, нямам проблем с ходенето по голяма нужда...със сигурност не е от това.
Док ми каза, че бебо се е настанил ниско долу и може от това да е, но болката определено е от лявата страна (и понякога е много силна), а аз усещам бебо най-често от дясно.... :dontknow: