0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

отново за болките по време на секс
« -: Септември 18, 2006, 14:18:11 pm »
Понякога по време на секс и при някои пози изпитвам болки отначало имам усещането, че пениса опира някъде в мен и след това започват болките-прерязващи ниско долу и продължават и няколко минути след като сме спряли. Едва ли е някаква инфекция, защото нямам течение и др. признаци. Помагайте !
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
Re: отново за болките по време на секс
« Отговор #1 -: Септември 18, 2006, 15:05:12 pm »
Отиди на лекар и с него сподели притесненията си. Ние тук можем само да гадаем :D или както обича да казва Лейдито: "да вземем да хвърлим боб" :D :D.
Сега сериозно - каквото и да споделят момичетата тук, това е личен опит или конкретна ситуация и не е задължително при теб да е същото, затова тичай при чичо доктор. Успех!
Намерихме нашето синче.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #2 -: Септември 18, 2006, 20:52:07 pm »
Тиквичке най-добре се консултирай с лекар!Как то ти каза Пети Пати ,ние само ще гадаем!
Чувала съм че някои момичета с обърната матка имат такива болки при определени пози .
« Отговор #3 -: Септември 27, 2006, 13:57:43 pm »
И аз имам такъв проблем  с болки особено минутите след секс, но не винаги и мъжът ми всеме караше да се консултирам...Е, нищо по разли4но не ми каза и лекаря...обърнатата матка ...и 4е е нормално при ниакои пози да ме боли... :? :dontknow: