0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: момичета, събрах смелост и го напуснах
« Отговор #20 -: Октомври 16, 2006, 09:52:27 am »
Благодаря ви за подкрепата! Не знам дали можете да си представите, колко много ми помогнахте! Сега съм друг човек! :P
« Отговор #21 -: Октомври 16, 2006, 10:07:02 am »
Гледай само напред и нагоре. Стара мъдрост гласи: всяко зло за добро, така че аз вярвам че успееш и нека всичката добрина е насочена към теб и момичетата във този форум. Всеки заслужава да бъде щастлив.  :bighug:
*
« Отговор #22 -: Октомври 16, 2006, 12:50:02 pm »
Хигия, поздравления за смелостта.
Сега ти пожелавам да срещнеш току зад ъгъла този, който ще бъде безумно щастлив при новината за близнаци.
Късмет и кураж.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #23 -: Октомври 16, 2006, 12:53:08 pm »
Пожелавам ти скоро да намериш щастието, защото всеки има право да е щастлив.
« Отговор #24 -: Октомври 16, 2006, 17:47:58 pm »

Поздравления за проявената смелост
и крачката, която си направила.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #25 -: Октомври 16, 2006, 19:17:34 pm »
 :bighug:Мила,Хигия много-силно те подкрепям за голямата крачка напред!Радвам се ,че си намерила хармонията в себе си!Не поглеждай назад,не съжалявай за нищо!Желая ти сила и късмет да сбъднеш най-съкровената си мечта! :blowingdust:
*
« Отговор #26 -: Октомври 16, 2006, 22:43:59 pm »
Ами, това е! Събрах всичките си налични сили и смелост и го напуснах. От 3 седм. живея сама и се чувствам от ден на ден все по- добре. Благодаря ви за подкрепата!

Късмет миличка! Знам как се чувстваш, но аз всеки ден съм по-убедена и сигурна в решението си! Чудя се как въобще съм живяла с този човек толкова дълго време. Да не говорим, че той прави всичко възможно да го намразя, колкото и да ми се иска да съхраня обрите отношения! Ще ставаш и ще пдаш, не е нужно да има някой да ти подаде ръка - собствените мускули са най-доброто ни оръжие! :)

Целувки! Смело напред!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #27 -: Октомври 17, 2006, 18:01:00 pm »
Хигия, помня колко се ядосах и ми стана гадно за тебе, като четох историята ти, мила. Мисля си, че си постъпила правилно и че те чака някой добър мъж, който ще иска да сподели живота си с теб и да му родиш дечица. Успех!

*
« Отговор #28 -: Октомври 18, 2006, 10:26:31 am »
В момента правя вс. възможно да се откача от него, а той ме причаква, дебне, прави скандали, държи ми сметка защо съм се облякла с по- къса пола, защо съм гримирана и т. н. Живея в кошмар. Дано снощтната сцена да е последна, защото вече ужасно съм уморена! Благодаря ви!
*
« Отговор #29 -: Октомври 18, 2006, 10:35:55 am »
Ще те преследва, после ще те моли, нищо чудно и да ти плаче, но не се хващай на тези трикове. Ти знаеш какъв човек е, а за няколко седмици мъж на тази възраст няма да се промени.
Умната!!!
И "хвърляй белтъци" наляво и на дясно - нищо не се знае  :D
Обличай се колкото се може по - секси и екстравагантно, това ще ти повиши самочувствието, а и със сигурност няма да остане незабелязано от другия пол  8)
Не го допускай в дома си и не се притеснявай да извикаш полиция, ако прекали с досаждането.
Стискам палци и бъди силна, сигурна съм че можеш!!!
*
« Отговор #30 -: Октомври 18, 2006, 10:48:32 am »
Лаленце, успя да ме разсмееш и да ми оправиш настроението! Не се поддавам на никакви провокации, като от желязо съм станала!
*
« Отговор #31 -: Октомври 18, 2006, 11:51:30 am »
Смятам, че той се държи като тиийнеджър. Големите хора си изясняват взаимоотношенията в разговори, не с причакване и скандали. Ако всичко вече е изяснено, все пак трябва да има себеуважение и уважение към теб и да не се излага по този начин.
:bighug: Пргръдка и от мен и да си подредиш живота възможно най-добре за теб!
« Последна редакция: Октомври 18, 2006, 18:21:23 pm от Lan »
« Отговор #32 -: Октомври 18, 2006, 17:28:10 pm »
Миличка, бъди силна! Той чак сега ли се е сетил каква жена е изгубил??? Ами да беше помислил по-рано. Съгласна съм с Лаленцето - обличай се секси, ходи гримирана и покажи на всички, че си прекрасна жена. Заслужаваш цялото щастие на света и той няма право да ти го отнема, ако не иска да го разбере проблема си е негов! Късмет мила, и да знаеш, че ти желая да срещнеш истинската любов много скоро!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #33 -: Октомври 19, 2006, 09:55:48 am »
Смятам, че той се държи като тиийнеджър. Големите хора си изясняват взаимоотношенията в разговори, не с причакване и скандали.

Лан, проблемът е, че съществуват мъже комплексари (а този явно е такъв), които не могат да приемат факта, че тях!!! са ги зарязали... Мнооого ги боли "мазолът", ако може така да се каже....

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #34 -: Октомври 19, 2006, 10:02:20 am »
най-забавното е, че този тип мъже независимо от възрастта им се държат по един и същи начин, когато са притиснати в ъгъла. Тях не чакай да порастнат - те този филм не са го гледали, комплексари с комплексари!  :evil:
higia, прегръдки за теб!  :bighug: