0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Добър лицево-челюстен хирруг в София?
« -: Октомври 06, 2006, 17:26:30 pm »
момичета, не е по нашата тема, но някой случайно да разполага с такава информация?
предстои ми операция (става дума за слюнчена жлеза), предлагат ми в Пирогов, ВМА, Онкологията, Стоматологичния факултет.
чудя се кое място да избера и кой лекар. операцията има много тънък момента, защото ако се засегне лицев нерв, може да остана с парализирано половин лице.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Re: Добър лицево-челюстен хирруг в София?
« Отговор #1 -: Октомври 06, 2006, 17:36:16 pm »
мойто мнение е - само не в стоматологичния - патих от там, пък и хигената е под всякаква критика
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #2 -: Октомври 06, 2006, 19:13:04 pm »
Джам, на мен ми се размина на косъм операция заради съмнение от спукан синус в стоматологията. Не те съветвам там. Мизерия, немърливост и безхаберие.
Обаче незнам за лицево-челюстен хирург, който да ти препоръчам. Успех!
*
« Отговор #3 -: Октомври 06, 2006, 19:25:19 pm »
Аз бих ти препоръчала д-р Димов, работи в Пирогов. Той е един от най-добрите лицево челюстни хирурзи там. От личен опит го казвам. Телефона, който имам е от преди няколко години и не знам дали все още е актуален:  0888517159.
*
« Отговор #4 -: Октомври 07, 2006, 10:26:44 am »
Специализирана болница за активно лечение по лицево - челюстна хирургия София. Д-р Петър Полихронов 0888923557. Чувала съм, че е добър. Дано всичко се оправи.  :crossfingers:
« Отговор #5 -: Октомври 08, 2006, 14:29:15 pm »
Въпреки негативните отзиви за Стоматологичния факултет - аз съм изключително доволна от гл.ас. д-р Ангелова, 10 етаж, стая 1004. Много лично се ангажира с пациентите (по време на лятната си отпуска 3 пъти е идвала да провери лично как се развиват нещата при мен, а преди това знаеше и за ин витрото и беше страшно мила, оперативна и ангажирана всичко да се изчисти безупречно, за да си направя процедурата). За хигената не знам, но все пак в случая ми се струва, че по-важен е специалистът. Успех!
*
« Отговор #6 -: Октомври 08, 2006, 20:51:20 pm »
И аз ти препоръчвамд-р Димов, той оперира сестра ми преди години.Тя беше със счупена скула на две места, всичко мина ок, няма белези по лицето, затова съм с две ръце да се насочиш към него,освен това е много внимателен и има отношение към пациентите си.
« Отговор #7 -: Октомври 13, 2006, 22:33:02 pm »
Джам, с лекарства няма ли да стане?
Преди години и мен ме готвеха за операция на слюнчена жлеза, но при преглед във ВМА ми изписаха лекарства и се оправих.
Аз лично бих избрала ВМА
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #8 -: Октомври 14, 2006, 00:01:27 am »
Диде, не ставало с лекарства, само оперативно.
и аз избрах ВМА, в понеделник постъпвам.
ти при кой беше там?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #9 -: Октомври 14, 2006, 09:03:15 am »
Джами, не помня. :oops:
Бях ученичка тогава.
При мен жлезата се поду изведнъж. След един следобеден сън се събудих много подута от едната страна.
Джами, успех!:)
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #10 -: Октомври 14, 2006, 09:28:24 am »
Ще стискаме палци.
*
« Отговор #11 -: Октомври 16, 2006, 12:21:37 pm »
Мила Джам, кураж, духом сме с теб
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin