Айде и аз да си кажа - за 1година качих 10кг, но без никакви лекарства и други такива, с които мога да се оправдая. Единствената промяна беше, че се омъжих и вече година и половина след като ги качих не мога да ги сваля! Сега съм 70кг., а съм висока 160см. Представяте ли си за какво става въпрос...? УЖАС! Пък и сега като се опитваме и да забременеем, ако успеем - ще стана и аз не знам колко...и ще започна да се търкалям вече.
Лошото е, че според мен в момента аз не ям много, но и не спортувам нищо (само преди 1 месец ходихме на фитнес с мъжа ми, след това се разболях от грип и тя работата се разводни...) и по този начин, нито свалям, даже и качвам по празници по 1-2 кг. още! Бях на лунна диета, на лечебен глад (7 дни+7 дни захранванеІ)-свалих 5кг., но пак си ги върнах и това е! Иначе все си казвам - айде от утре на диета - и какво - на закусвам, не обядвам и вечер елате да видите...!
Борбата с килограмите е много тежка (както и аз съм много тежка
!
Нещо май много дълго стана, извинявам се!
Та, исках да попитам: Какъв спорт може да се практикува според вас, ако се борим и за забременяване, т.е. в лутеалната фаза какво е безопасно да се спортува, ако имаме съмнение за бременност? Аз обичам да ходя на фитнес. Ако може някой да ми даде съвет кои от уредите в залата са безопасни за този период.
Благодаря ви предварително!