0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
пак за стимулацията
« -: Октомври 13, 2006, 12:59:00 pm »
здравейте,момичета!!!
всички док за инвитро са ми подготвени и чакам да ги подам,но както виждам няма да имам тази възможност може би  до края на годината(това е мое мнение)замислям се докато чакам да опитам със стимулация пък дай боже да стане,но се колебая.какво е вашето мнение?освен с клостилбегит има ли и други варианти?какви са?изобщо нещо полезно докато чакам?
благодаря!!!
Re: пак за стимулацията
« Отговор #1 -: Октомври 13, 2006, 15:35:53 pm »
Миличка, знам че чакането е най-гадното нещо, но нали знаеш - търпението е добродетел, поне така казват хората :) друг е въпроса, че едва ли някой успява да го постигне. Сега сериозно - ако наистина си решила да правиш каквото и да било посъветвай се с лекаря си, не приемай лекарства на своя глава, още по-малко пък стимулиращи овулацията препарати!
Стискам ти палци да не стигнеш до ин витро и да получиш хубавата новина много по-бързо, отколкото предполагаш!
Късмет и те прегръщам!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #2 -: Октомври 13, 2006, 15:59:58 pm »
Стимулацията трябва да се провежда под лекарски контрол, след направени изследвания : хормони, спермограма и проходимост на тръбите.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #3 -: Октомври 13, 2006, 16:14:53 pm »
момичета,благодаря ви за подкрепата,никога не съм мислела да правя нещо без знанието на лекар-аз съм много лошо настроена към тези които се самолекуват особенно в тази област.
правила съм стимулация преди около 6-7год с клостилбегит-мисълта ми беше,че тогава лекарката ми назначи само клостилбегит( мисля,че беше от 5-тия ден на цикъла) и нищо повече.дали е правилно това?може би не зададох правилно въпроса-моля да ме извините
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #4 -: Октомври 13, 2006, 16:29:51 pm »
Не е правилно /без да са направени необходимите изследвания/.
Освен това трябва и проследявне с УЗ -колко фоликула се образуват , пукат ли се и т.н.
Добре е да си намериш   лекар по репродуктивна медицина.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #5 -: Октомври 13, 2006, 16:37:25 pm »
благодаря ти денис!!!знаех си,че тази лекарка не е наясно много с тези процедури.
а как се разбира,че се е пукнал фоликула само със уз ли?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #6 -: Октомври 13, 2006, 16:44:18 pm »
Да, както и със изследвания /на прогестерон и Е2 на 7 ден след предполагаемата О./

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #7 -: Октомври 13, 2006, 16:50:21 pm »
благодаря ти отново от сърце!!! :D