0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

моля за Севет по графиката
« -: Октомври 17, 2006, 13:07:24 pm »
Здрасти на всички :D Нова съм тук и се надявам да дадете акъл...
Според графиката фертилните ми дни за Октомври са 13, 14, 15 и 16. С мъжа ми на 12 и 13ти направихме "опит" :D. От 12ти включително температурата ми не пада под 37... дали е възможно да съм бременна или?дайте мнение моля
А и не знам как да направя така че да видите графиката ми... :(
« Последна редакция: Октомври 17, 2006, 13:14:11 pm от ivet84 »
Re: моля за Севет по графиката
« Отговор #1 -: Октомври 17, 2006, 13:28:09 pm »
Първо трябва да се регистрира тук във форума, което явно вече си направила. От календара   си избераш лентичка (има опция, кято отвориш календара и си влезеш в ника и паролата там), натискаш на избраната лентичка и вземаш генерирания от календара код за лентичката. Копираш го  в профила си тук във форума в полето подпис (сигнатура) . Натискаш бутона най-долу за запомняне на промените по профила. За да се вижда лентичката, която води до графиката ти - трябва да отидеш в профила си в календара и да дадеш отметка на:Желая графиките ми да бъдат видими от другите потребители.
Колкото до другия въпрос - дали е станало или не - сама знаеш че няма как да кажем еднозначно ДА или НЕ, а може само да стискаме палци да е първото :)
УСПЕХ.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #2 -: Октомври 17, 2006, 13:30:51 pm »
Не мисли, че фертилните дни са точно тези, определени от календара. Това са условни дни. Правете секс всеки ден около средата на цикъла.
И ние да не сме екстросенси, за да видим дали след два контакта си бременна.
Изчакай да ти закъснее 3-4 дни и тогава направи тест.
« Отговор #3 -: Октомври 17, 2006, 13:43:39 pm »
Blagodarq ti Black Rose, mislq 4e sega se polu4i :D

Lali, znam 4e ne ste ehografi :D, no nqkakyv komentar ot opit...pone
*
« Отговор #4 -: Октомври 17, 2006, 13:49:44 pm »
Здравей, миличка!
Според мен овулацията ти е била на 11-12 ден. Дано да сте оцелили момента. Попрочети в първата тема за графиките. Ще ти е полезна, за да можеш да разчетеш твоята графика, или поне да имаш някаква представа какво се случва. А дали си бременна или не, никой не може да определи толкова рано. Както те е посъветвала Лали, изчакай да ти позакъснее малко и си направи тест.
Желая ти успех!
« Отговор #5 -: Октомври 17, 2006, 14:02:10 pm »
Mersi mila Kiwi :D
Ami ima o6te desetina dni, 6te pi6a otnovo da vi kaja kakvo e stanalo, do togava - stiskaite palci :D
I az na vas 6te stiskam
Celuvki