Ами аз освен да се извиня?! Съжалявам! Такава съм! Надушвам простотията от разстояние. Тя понякога е като гноен цирей и само чака леко да я стиснеш, за да се разтече. Както в този случай. ЛЮси не е нито тъпа, нито тъпичка, а просто мързелива. Цял ден ровила, пък нищо не намерила! Да преброя ли колко са темите за кога точно е овулацията в последните 2-3 страници? "Крещящо" заглавие, липса на точност в изказването, пунктоация-не от незнание, а от чист мързел и претупване. Иначе от форуми разбира: пуснала анкета чак! Моят постинг не е чак толкова заядлив. Е, има нотка сарказъм, признавам. Ама колкото нежно да го пипнеш цирея. И той после се разпльоква:първи постинг, не е достатъчно, и не е казала всичко, най-важното! Втори постинг! После млъква и причаква. И накрая-хептен през просото. Аз друга аналогия освен с цирей нямам. Поетапно изкарване на нечистотиите. На първо стискане, на второ и т.н... докато не прокърви. И да не ставам лош пророк, ама още има за изкарване. Търпение му е майката.
И в живота съм такава. И на улицата да видя напълно непознат, който пикае, изхрачва се, затиска си едната ноздра, докато от другата изкарва сополи-не от незнание, а от мързел и претупване, който ще ме заговори с "Шш, алоу", който ще ми огледа чорапогащника и с неодобрение ще установи, че няма бримка, който ще иска да ми провери чантите какво съм купила и т.н. ще му направя на минутата забележка и ще му кажа, че е простак, белким се пукне и си изкара сам гнойта!
Само за едно се признавам за виновна: на улицата правя забележки на набралите циреи, но тук форумите са за друго. Трябва май да си затварям очите, но как да стане?! То или имаш очи, или ги нямаш. За което се извинявам най-сърдечно, но не на ЛЮси, а на модераторите!