0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

защо ли не ми идва?
« -: Октомври 17, 2006, 14:52:10 pm »
Здравейте!
Много ще се радвам , ако някой ми отговори на следния въпрос.
Последната дата на мензиса ми беше на 7.09. На 25.09 ходих на гинеколог и той ми каза, че в момента не може да ми вземе изследване, защото съм в овулация, или по-точно в дните точно преди овулация(имало много слуз по шийката и затова изследванията няма да са коректни). С мъжа ми не сме правили секс тия дни, а пък после се пазехме. Единственият път в който не сме се пазили беше на 07.10 ( деня в който трябваше  да ми дойде). Та въпросът ми е възможно ли е да съм бременна и защо ми закъснява? Правих си тест и е отрицателен, но мензиса още го няма. Няма да е планирано, но ако съм бременна, ще си го гледаме. :)
*
Re: защо ли не ми идва?
« Отговор #1 -: Октомври 17, 2006, 14:58:45 pm »
здравей, причините да не ти е дошло още може да са много :DКолко дни ти е цикъла?Зависи и как сте се пазили :wink: Досега какви изследвания сте правили?Извинявай, че те разпитвам, но така никой не може да ти отговори.Дай повече подробности
« Отговор #2 -: Октомври 17, 2006, 15:08:39 pm »
Ако приемем, че си забременяла на 7.10, което не е невъзможно/ чувала съм за такива случаи/, значи е още много рано да ти отчете теста! Друга причина може да бъде киста, в която се е превърнал неспукалия се/ евентуално/ фоликул! Моя съвет еда изчакаш до края на седмицата и да отидеш на лекар!
Матей - 1.04.2006 г
« Отговор #3 -: Октомври 17, 2006, 15:12:27 pm »
Цикълът ми е 30дни. С презерватив, но точно в тия дни така се случи, че не сме правили, че й малко след това. Дали може гинекологът да е объркал нещо? Изследвания не сме правили.
*
« Отговор #4 -: Октомври 17, 2006, 15:17:46 pm »
Ами, както ти е писала Вени, тогава изчакай 1 седмица и отиди на лекар. Не се притеснявай предварително, а пък за теста - понякога се случва така, че след няколко отрицателни теста се появява положителен :D
*
« Отговор #5 -: Октомври 18, 2006, 10:19:05 am »
Az purvi4no stiah da otgovoria, 4e ne ti idva, zastoto si ot mujki pol...S tozi nik...
Alexandra
*
« Отговор #6 -: Октомври 18, 2006, 16:49:15 pm »
 :ballons: за Мари