0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Не знам дали тази тема е в правилния форум, но искам да попитам следното.Ако се прави физиотерапия и тя продължи и след овулацията,а през това време стане евентуално забременяване,възможно ли е тези процедури да повлияят по някакъв начин на плода. Да се получи някакво увреждане от тока и загряването. 
« Последна редакция: Октомври 23, 2006, 17:59:47 pm от mini »
*
Re: Моля за съвет
« Отговор #1 -: Октомври 23, 2006, 16:15:58 pm »
За по - сигурно попитай гинеколога си.
*

stelliana

Re: Моля за съвет/физиотерапия и забременяване/
« Отговор #2 -: Октомври 24, 2006, 09:36:58 am »
На мен днес ми е първи ден от физиотерапията. И моята ще продължи след овулацията. Но аз смятам да пропусна този месец за бебеправене. Аз специално си прилагам физиотерапия за лечение на възпален яйчник. Докторката ми каза, че след самите процедури е добре да започна с опитите. Все още не знам какво представляват самите процедури, но според мен изчакай този месец. А и когато изцяло завърши физотер. все пак шансовете за забременяване са по-големи.
« Отговор #3 -: Октомври 25, 2006, 13:40:28 pm »
Момичета може ли да ми кажете в какво се състои тази физиотерапия и как бих могла и аз да се запиша и аз на такава, има ли някакви видове и как се определят. В София има ли или е само в други градове и къде, как става записването?

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*

Stelliana

« Отговор #4 -: Октомври 25, 2006, 15:10:25 pm »
Здравей Маринче! Разбира се,че физиотерапия има и в София:-))Относно назначението и: аз си лекувах възпален яйчник. Като продължение на терапията, след изпити 3 антибиотика ми я назначи лекуващата лекарка. При нея бях с направление от личния лекар, а самата тя ми даде направление за физотерапия. С това направление ходих при друг доктор, който ми назначи процедурите. При мен процедурите са: лечение с радар и лечение с ултразвук.
Доколкото знам физиотерапията може да се назначи и профилактично. При всички случаи ще е от полза. Помога при възпалителни процеси, а също така и за леки сраствания. Незнам при теб какъв е проблема, но се консултирай с лекуващата ти лекарка.
При много жени физиотерапията е помогнала.
Надявам се и при нас:-))
« Отговор #5 -: Октомври 25, 2006, 15:54:07 pm »
Благодаря ти много  :jump12:и само ако може би ли ми дала координати на този център за физиотерапия или кабинет. Предполага се че след лапаро-то пак имам малки сраствания, защото на цветната снимка трудно премина контрастното в-во.

*

stelliana

« Отговор #6 -: Октомври 25, 2006, 17:30:41 pm »
Аз съм от Варна. За София за съжаление не мога да ти помогна с такава информация. Но мисля,че във всички болници има кабинети по физиотерапия. Поискай си направление от личния лекар и го питай къде можеш да отидеш.
Да като чета за след лапаро е препоръчителна физиотерапия. Днес разбрах, че  ултразвука е за сраствания точно. Но все пак говори за това с лекуващия те лекар.
« Отговор #7 -: Октомври 25, 2006, 17:44:53 pm »
Много ти благодаря и успех ти пожелавам. аз ходих тук в МА- майчин дом. Казаха ми че е имало много добра физиотерапия с много добри специалисти но вече я нама-развалили са всичко. Ще трабва да търся някъде другаде.  :00001754: