Здавейте, мили момичета.Най - накрая се реших да пиша и аз.Моята история е следната: Бях на 15 когато забременях за първи път /може би ви се струва малко раничко-да така беше/, но нямах избор историята е много дълга така, че няма да навлизам в подробности.Въпреки, че бях малка самото раждане мина доста нормално, но след около 40мин. след раждането аз получих жесток кръвоизлив по лекарска грешка лекарите едва ме спасиха, казаха че не са изчистили плацентата.Слагаха ми някакви тампонати доколкото си спомням за да спрът кръвоизлива.Изобщо беше някакъв ад тогава неискам и да си спомням даже, тогава ми казах че поне 2-3 години не трябва да забременявам - МОМИЧЕТА ДЕТЕТО МИ ВЕЧЕ Е НА 7 И ПОЛОВИНА И МНОГО ИСКАМ ВТОРО НО ПРОСТО НЕ СТАВА И НЕ СТАВА,Аз все си мисля че е нещо свързано с търбите заради кръвоизлива дали е така от каде трябва да почна кое изследване да направя по напред.Аз съм от Перник и тук нямаме добри генеколози къде бихте ме насочили в София, ужасно ме е страх като си помисля че може и да си нямам още едно бебче, винаги съм искала да имам две деца и толкова много обичам децата.Все отлагах, отлагах и си мислех че ще се получи но уви не става, като чета разни теми тук си вдъхнах малко кураж и реших че не трябва да отлагам и минутка повече а да действам. Благодаря Ви предварително!