0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

k-ii

болки и бременност
« -: Ноември 02, 2006, 10:29:37 am »
Здравейте, вече съм в 22 седмица, а от няколко дни имам болки в едната ми страна, където е яйчника. Болката е дърпаща и почти постоянна. Същото усещах и преди по време на овулация. Доктора го определи като контракции, но не мисля че е това. Миналия месец пак ме боля така няколко дни. На узито гледат само бебето, но не и мястото от където е болката... Та мисълта ми е дали е възможно, моя не съвсем здрав яйчник да продължава да овулира? И дали е възможно от натиска на бебето да се слепне превита тръба?
Re: болки и бременност
« Отговор #1 -: Ноември 02, 2006, 13:22:31 pm »
Изключено да овулира яйчника. Аз поне до сега не съм чувала такова нещо...
И аз имах болки в дясно, те нарастваха с растежа на бебето...или изчезваха за дни.След раждането /родих по естествен път/ получих още по-силни болки и свхащане в крака...приеха ме по спещност в Пирогов с диагноза "апендисит"..спукал се е при ваденето и докторите ми казаха,че :
- цяло чудо,че не се е спукал при раждането защото е щяло да стане голяма беля /дори да ме изпуснат/
- ако съм родила с цезарово са щели да видят и да го махнат веднага.
Посъветствай се с твоя наблюдаващ да не стане някоя беля...
Не искам да те плаша желая ти лека бременност и още по-леко раждане!
*

k-ii

« Отговор #2 -: Ноември 02, 2006, 13:30:59 pm »
Моята болка е от лявата страна
« Отговор #3 -: Ноември 02, 2006, 15:18:10 pm »
И аз съм с подобна болка от самото начало на бременността, ходих на лекар погледнаха ме и ми казаха, че имам киста, което било нормално. С предишната ми бременност беше същото,но след краят й кистичката изчезна от самосебе си. Само гадая разбира се, идея си нямам какво може да ти е, затова настоявай да те прегледат.

:goodluck: