0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mim975

имали списък при доц.Маркова
« -: Октомври 24, 2006, 11:42:16 am »
Момичета знаете ли дали има някакъв списък при Маркова за записване за инвитро през следващата година.Питам защото септември ми беше направена лапароскопия и месец след това трябваше да се обадя на Маркова за да уточним кога започваме с подготовката за ивнитро.Ходих при нея вече три пъти в АГ-то пращаме да изследвам хормони само без никакви прегледи и всеки път казва че е много рано след лапарото да започваме - да се обадя след нова година.Притеснявам се като отида след нова година да не ми кажат че не съм записана някъде.
*
Re: имали списък при доц.Маркова
« Отговор #1 -: Октомври 24, 2006, 12:20:00 pm »

Ами след Нова Година може да ни зарадваш и с хубава новина.След лапаро е голяма вероятноста за забременяване
*
« Отговор #2 -: Октомври 24, 2006, 12:36:37 pm »
Попитай, вероятно преди да те запише със сигурност ще поиска да те прегледа отново. Обади се й се свържи с нея за да си сигурна!
Успех!
*

miranda123

« Отговор #3 -: Октомври 29, 2006, 07:53:58 am »
Мила, и аз ще ходя при нея, но не съм записана в списък, просто се уговорихме да и се обадя след Нова година. Не се притеснявай, щом ти е казала да и се обадиш, ще те приеме. Ако имаш телефон, обади се. Ако не, аз мога да ти дам телефони.
*
« Отговор #4 -: Октомври 29, 2006, 10:36:16 am »
Ето тук има нейните координати и телефони:

http://zachatie.org/modules.php?name=News&file=article&sid=246&mode=&order=0&thold=0