0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ще оставим ли лошия късмет в 2006 година?
« Отговор #40 -: Януари 09, 2007, 10:32:51 am »
Каси и аз мисля като Лали. Изчакай. Моят организъм се възстанови една година след ИКСИ-то ми. Попътувай, отпусни душа, Англия е прекрасно място
В очакване ....
*
« Отговор #41 -: Януари 09, 2007, 11:16:56 am »
Касси, и аз се присъединявам към момичетата - тръгвай, не се колебай, дай си време, почини си (нищо, че ще е по работа)!
и като се върнеш, жива, здрава, с нови сили се мятай смело напред към успеха :bfp:
« Отговор #42 -: Януари 09, 2007, 15:57:00 pm »
Браво, Каси, много се зарадвах на позитивната ти нагласа! Само така и докато се обърнеш ще стане  :D

А за пътуването...не го изпускай! Тъкмо ще дадеш малка почивка на организма си, а и Англия си е Англия! Заслужава си да се види  :lol:

Сега така се развълнувах, все едно аз ще ходя  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #43 -: Януари 09, 2007, 17:52:43 pm »
Хей, аз мисля, че не трябва да мислим за лошите неща. Със сигурност са се случвали и много хубави нещица, тъй че не бива да мислим за 2006 година като за лоша. Каквото е трябвало да се случи се е случило. И каквото трябва да се случи - ще се случи! Само, че в 2007 година. Нали всички искаме европейски бебета?!?!?!?!?!
Много е просто - човек трябва да е доволен от това, което има и което му се е случило и ще му се случват все по-хубави неща!
До този извод съм стигнала през всичките тези години и да знаете - по-леко е, когато знаеш, че "Няма нищо случайно в този живот"!
Така че:
" 2006 Г. БЕШЕ ДОБРА - НЕКА 2007Г. БЪДЕ ОЩЕ ПО-ДОБРА! "
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #44 -: Януари 09, 2007, 22:43:29 pm »
Ох, колко сте мили всички! Нещата с Англия не вървят, аз да не се похваля, хихи.  :( Сега искат доста парички за да пуснат камера да снима, които едва ли ще плати работодателя ми. Май ще си остана в сънищата с Шефилд.
 Но нищо, може пък да е за хубаво.  Толкова работа имам, че не ми остава време да мисля за това нещо, дали да го правя или не. Гледам да си върша добре работата и вечер направо вкъщи, хапване, пийване и гуш-гуш с мъжлето....сега си нормализирах съня бързо-бързо след дългите болнични. Да ви се похваля тръгнах пак на фитнес и се чувствам превъзходно!
 Но моят Док каза, че мога да почна веднага второто ИКСИ. Аз съм готова! Остава да реша, ако не пътувам, сигурно ще го направя, и си обещавам да не се пазя така и да си ходя на работа! Целувки и да знаете, че ви обичааааам! Касси

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #45 -: Януари 09, 2007, 23:31:38 pm »
Жалко, че няма да ходиш в Шефийлд, но блазе му на мъжа ти  :lol:
Все пак най-важното е ти да си ОК, всичко друго е dust in the wind !!!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #46 -: Януари 10, 2007, 00:00:10 am »
Каси! :sunshine:Ти си нашата позитивна тяга! :thankyousign:Късмет,мила! :blowingdust:
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #47 -: Януари 10, 2007, 16:20:49 pm »
Каси, не губи надежда, ще отидеш до Англия.
А до лошия късмет през 2006 г. , дори не искам да чувам, че е имало такава година.
Успех на всички през 2007 г.  :D
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #48 -: Януари 18, 2007, 08:31:32 am »
Да се включа и аз. Отдавна не съм писала. От самото основаване на сдружението съм и съм от първите, които писаха в проблемно забременяване и май останах от малкото, която още не е забременяла... Иска ми се да оставя зад гърба си лошия късмет. Уморих се да се надявам след толкова опити инвитро и инсеминации...
Надявам се от сега нататък късметът да споходи и мен!
*
« Отговор #49 -: Януари 18, 2007, 09:28:30 am »
   Ей Туто, здрасти!
   Радвам се, че отново пишеш. И аз съм от ветеранките, така че не си сама. Тази година може пък да ни е на късмет, знае ли човек. :D
*

baracuda

• 5348
« Отговор #50 -: Януари 18, 2007, 23:57:38 pm »
 :hug2:На ветеранките,привет!
Дано 2007-ма им донесе заслужен късмет!
:dance2:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #51 -: Януари 19, 2007, 15:46:43 pm »
Здравейте. Не отидох до Англия, но то пък каква буря се извииии този ураган Кирил, неприятна история, близките ми щяха да се паникьосат здраво. А и като видях, че точно вчера летището в Лондон е затворено, май наистина "когато губим, не знаем какво печелим".
Туто, привет, много се радвам, че си тук. Сигурно ти е писнало от пожелания, но да знаеш, че те подкрепям. Дано списъка с ветерани да изчезне съвсем.  :D

« Отговор #52 -: Януари 25, 2007, 15:40:12 pm »
Може да спретнем някой Клуб на Ветерана :lol:
Аз за проблемното на Дир-а не мога да кажа, че съм баш ветеранка, обаче тъй като ми отрязаха достъпа до клубовете на Дира, бях една от първите, които започна да пише редовно тук. Имаше по 1-2 мнения на ден, какви времена бяха :lol:
Благодаря ти, Бени!

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #53 -: Януари 25, 2007, 16:43:13 pm »
Може да спретнем някой Клуб на Ветерана :lol:

Фреши, дано никога не "спретнете" такъв клуб. Не искам ветерани....Искам клуб на бъдещите и настоящи мамчета. Туто, Фреши  :bighug:

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #54 -: Януари 25, 2007, 19:47:58 pm »
Ами, по едно - две на ден мнения. По едно-две имаше на седмица.
И аз вече съм за клуба на ветеранките. :(
*

baracuda

• 5348
« Отговор #55 -: Януари 25, 2007, 20:38:48 pm »
 :lol:Туто,Фрешбрийзи и Лали!Вие сте сладуранки! :lol:
Вярвам,че скоро щъркелът ще ви зарадва!Благодарим ви за всеотдайната подкрепа! :grouphug2:
« Отговор #56 -: Януари 26, 2007, 12:04:36 pm »
Да, помня го това време. Първо имаше само сайт, без действащ форум.
После, някой предложи да се прехвърлим там да пишем.
И така, известно време имаше 4-5 подфорума, с по-1-2 теми, докато в дир-а имаше доста мнения за 1 ден. В сайта на Зачатие четях статиите, комуникациите бяха във форума на дир-а. Толкова ново ми беше всичко репродуктивно. :)
Малко останахме от това време.