0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

кървене в 3ти месец
« -: Януари 13, 2007, 11:54:05 am »
Здравейте мили мои,
Снощи както си спях ме сряза яко корема и отидох до тоалетна, имах доста силно разстройство/може би за това ме е заболял корема/, но това което ме втрещи беше че имах кървене!!!тъмночервено и с много малки съсиречета. :balk_145:УЖАС, много се уплаших и до сутринта не съм мигнала, само чаках да стане някое по-нормално време та да звънна на лекаря ми. Обадих му се, а той - лежиш пиеш едно Но щпа сега, едно довечера и в понеделник идваш да те видя... Да но до понеделник има 2 дни, а аз не спирам да мисля за това и имам чувството, че през 10 мин ходя до тоалетната да проверя как е положението...МОЛЯ кажете нещо, от опит или не защото ще се побъркам :help1:
Re: кървене в 3ти месец
« Отговор #1 -: Януари 13, 2007, 12:03:55 pm »
Ама как ще чакаш до понеделник????????????? Я бързо в спешното да те видят! И мен ако питаш - смени си доктора!!!Стискам палци всичко да е наред , има много момичета които са имали кървене и са успяли да си запазят бебчето.Пожелавам го и на теб, но това не е шега затова отиди в дежурна клиника и ще те видят, а може и да те приемат в болница, ако се налага.
« Отговор #2 -: Януари 13, 2007, 12:04:41 pm »
Първо се успокой, доколкото ти е възможно,миличка.
И после , незабавно потърси друг лекар , ако твоят отказва!
Не чакай до понеделник.
*
« Отговор #3 -: Януари 13, 2007, 12:06:33 pm »
Аz имах zацапвания до 20 г.с. Силното раzтройство е доста опасно, а и теzи съсиречета. Аz не бих чакала 2 дни. Дори и да е много Шум zа ниЩо, zа лично успокоение бих отиШла на лекар.
Късмет!
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #4 -: Януари 13, 2007, 12:19:16 pm »
Аз също бих те посъветвала да отидеш веднага до Бърза помощ да те видят.К'ъв е този лекар бе да му се не види! :x
Стискаме ти палци всичко да е наред!
« Отговор #5 -: Януари 13, 2007, 12:28:20 pm »
ами какъв е, майка ми е педиатър/но във Варна, аз съм от там, но вече от години живея в София/ и единственият който познава тук в София и на който ми казва че може да се довери е той...Израждал е и двата пъти леля ми, но...в момента и аз се чудя защо ме кара да чакам до понеделник..А така ме е страх, че просто не мога да ви опиша
« Отговор #6 -: Януари 13, 2007, 12:35:45 pm »
Отиди  в някоя болница да те видят и ако се наложи да те приемат веднага.Не чакай
*
« Отговор #7 -: Януари 13, 2007, 12:47:08 pm »
Ивет, мила, веднага отивай в "Шейново" или в "Тина Киркова". Там има дежурни, обясни им, кажи им, дано да те прегледат внимателно и веднага. Вземи си всички изследвания с тебе. Дано бързичко се оправиш и да се окаже малко притеснение!  :crossfingers:
Alexandra
« Отговор #8 -: Януари 13, 2007, 12:55:06 pm »
И аз мисля така-при кървене се търси спешна помощ,това с чакането го забрави!
« Отговор #9 -: Януари 13, 2007, 13:58:28 pm »
Сърцето ми се обърна като видях заглавието, предполагам вече си отишла на лекар? Дано всичко е наред, ще чакам да пишеш.
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #10 -: Януари 13, 2007, 14:41:37 pm »
Миличка,лекарят ти може би ти е казал така,за да не се движиш много.
На мен ми се случи същото и лекаря ми каза да лежа,защото много
движение можело да доведе до по силно кръвотечение.Но по принцип
 трябва веднага да те види.Успокой се и попитай и някой друг лекар.
Успех!

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
« Отговор #11 -: Януари 13, 2007, 18:02:11 pm »
малко яснота получих и може би се поуспокоих. Най-вероятно част от хориона се е отлепил...Това звучи даже още по-стряскащо в първия момент, но за сега нямало нищо страшно, не било ненормално, и на други се е случвало, но не било симптом за спонтанен аборт. Абе успокоиха ме малко, но пък самия факт че нещо се е ОТЛЕПИЛО изобщо не ме успокоява...но няма как, ще стискам зъби и палци всичко да е наред.
*
« Отговор #12 -: Януари 13, 2007, 18:56:08 pm »
Миличка, сега се нуждаеш от почивка, лежане, не вдигай тежко! и само позитивни мисли! Стискам палци всичко да е ок!
« Отговор #13 -: Януари 14, 2007, 20:08:02 pm »
Ужас!Сега ме е налегнала ужасната мисъл, след като веднъж се е отлепило нещото, ами ако продължи... :balk_133:
« Отговор #14 -: Януари 14, 2007, 22:25:26 pm »
Недей да разсъждаваш така, защото ще се побъркаш. Успокой се, мисли позитивно. Щом лекарите са ти казали, че няма страшно, значи няма. Стресът може само да ти навреди. Ако толкова се притесняваш, уговори си час за ултразвук идната седмица. И аз се тревожа, но като видя бебко да шава и да подскача из корема ми се поуспокоявам.
 :D :D :D
*
« Отговор #15 -: Януари 15, 2007, 13:02:35 pm »
Споко, иди на лекар и не си мисли глупости. И аз имах 2 дни керемидено-червено цапане в 11 г. с. Не трябва да се подценява проблема, но не изпадай в ужас. Отиди на доктор и не мърдай много много, лягаш с дистанционното и това е. 
« Отговор #16 -: Януари 17, 2007, 19:33:29 pm »
Иве,какво става?Всичко наред ли е?
« Отговор #17 -: Януари 20, 2007, 11:08:43 am »
Здравей морковче, здрасти всички,
Ами вече се чувствам по-добре, правихме изследвания - всичко беше в норма, видяхме че му тупка сърчицето на бебо:-)) и шава и се поуспокоих. А и след първите два дни стана кафяво, после ден след ден все по-бледо кафяво и вече няма нищо. Лекарят ми не можа да определи от какво е, но да се надяваме, че няма да се повтаря.
Благодаря на всички, които ми писаха :bighug:
« Отговор #18 -: Януари 20, 2007, 14:08:11 pm »
Браво, радвам се, че всичко е наред! Това е страхотно облекчение! Бъди позитивна и гледай смело напред! Всичко ще бъде наред с бебчо  :D