0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

To4ica

Здравейте на всички! Макр, че сигурно имате достатъчно информация по темата ви препоръчвам да видите едно предаване/ не споменавем името дане би да е реклама/ ,в което един доста добър специалист по холистична или още цялостна медицина / пак не знам дали мога да кажа името/ посочва  начините за преодоляване на дадено заболяване. Предаването е този петък от 10:00 по ББТ и има повторение в неделя в 8:00-не знам дали споменавяането на телевизията е реклама, но преполагам, че това го решават модераторите...смятам, че ще има  интересни неща, които си струва да се знаят :party:-пуснала съм същото съобщение и във форума на бг мама, поради липса на време да напиша нещо по- добро:)
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Овече информация за гинекологични проблеми
« Отговор #1 -: Декември 12, 2006, 19:59:53 pm »
Щом си решила, че ще е полезно за някого, не виждам защо да е реклама.

Само няколко думи ще напиша по повод "холистична медицина" - няма такова нещо. Има медицина, има и жалки опити да се измисли нещо друго като алтернатива. За съжаление на потърпевшите пациенти след време пак се връщат към медицината, уви, по-бедни, изтормозени и в много случаи изпуснали шансовете медицината да им помогне.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: Овече информация за гинекологични проблеми
« Отговор #2 -: Декември 12, 2006, 20:05:07 pm »
Я, дай повече подробности, да видим накъде духа вятърът. :lol: