0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jimn

• **
  • 68
  • щастлива мама
МОЛЯ ЗА МНЕНИЕ -4-ПРОВАЛ???
« -: Октомври 31, 2006, 12:42:42 pm »
ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА .
Моля за мнение ????
Незнам какво да правя ? Пореден провал .Идеална стим-ция :6-бр перфектни ембриони от които 2-бр БЛАС-ЦИ почти излюпени .Док-рите бяха убедени ,за победа и немога да проумея на кой свят съм ???
 Само да припоня изсмукаха ми малко течност от  едната тръбата .Днес бях на УЗИ ,чак сега има наченки на ново да събира .....
Док-каза че няма думи .....Хормони -норма имунолуг-норма само NK-бях на граница 12. Не съм слагала имуногл-на ако има значение .
Не се сещам какво ли не още правих Щитовидна -нарма ????
   МОЛЯ -ЗА СЪВЕТ И МНЕНИЕ!????????????
  БЛАГОДАРИЯ  :( :( :(
*
Re: МОЛЯ ЗА МНЕНИЕ -4-ПРОВАЛ???
« Отговор #1 -: Октомври 31, 2006, 13:22:49 pm »
Jimn, съжалявам :(
Дори не мога да си представя как се чувстваш....
Това обаче с изсмукването на течност от тръбата по време на пункция ми се струва странно?! Това е възможна причина за неуспех, още повече пък, че сте направили и още куп други изследвания, които са в норма. Но за да се види на УЗ събрана течност, то тя трябва да е в значително количетсво - т.е. твърде е възможно да е започнала да се събира отново още от момента на пункцията, а да се визуализира чак сега. Тя периодично може да се "излива" и затова да е намалявал размера на сака и да не се е виждала добре досега. Предполагам знаеш, че тази течност е токсична за плода и е една сериозна причина за неуспех при инвитро....

*
« Отговор #2 -: Октомври 31, 2006, 13:25:15 pm »
Съжалявам, Джимн.
Пожелавам ти скоро да се изправиш отново на крака. Сега не се опитвай да мислиш, прекалено силна е болката. Нека мине малко време, тогава отговорите ще дойдат по-лесно.
Горе главата, няма път назад, просто е малко стръмно, но върхът е близо. Прегръщам те.
От това, което пишеш, на пръв погле наистина няма проблем, но...
Има едни думички, които може би съдържат отговорите на твоите въпроси:
"изсмукаха ми малко течност от  едната тръбата .Днес бях на УЗИ ,чак сега има наченки на ново да събира..."
Това ми прилича на хидросалпингс, а с него почти 100% процедурата ти е обречена. Какво казва докторът по въпроса? Къде прави процедурата?
Знам че боли... Искам да ти вдъхна надежда. Прегръщам те.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #3 -: Октомври 31, 2006, 13:58:11 pm »
Много съжалявам, миличка  :(

lb2f
*

jimn

• **
  • 68
  • щастлива мама
« Отговор #4 -: Октомври 31, 2006, 14:41:50 pm »
МОМИЧЕТА много благодария за подкрепата -ДА .....НЯМАМ ДУМИ ВЪЗХИТЕНА СЪМ ОТ ЕКИПА ЛЕКАРИТЕ И НЕ ОТРИЧАМ ,ЧЕ ЛЕКАРЯ МЕ ПРЕДУПРЕДИ ЗА ТОЗИ ВАРИАНТ -"САЛПИНГСА "-ДА ПРАВИ ПРОБЛЕМ .АЗ ПРОСТО НЕ УСПЯХ С ФИНАНСИТЕ БЯХА МИ ОБЕЩАЛИ И ЩЯХ ДА НАПРАВЯ ЛАПАРОТО ,НО ........БЕЗ КОМЕНТАР .
БЯХ СЛОЖИЛА САМО ДИФЕЛИРИН-ДЕПО И ИМАХ 1-МЕСЕ;ВРЕМЕ ДО СЛЕДВАЩИЯ ЦИКЪЛ .....
 ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ -ДА ЩЕ НАПРАВЯ ЛАПАРО -НО ДОК-В МОМЕНТА Е МНОГО АНГАЖИРАН ПРЕПОРЪЧАЙТЕ МИ ВАРИАНТ ?
ЗА ДА МОГА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВА ОТ ЛАПАРОТО -НЯМАМ ДУМИ НЕ ЗНАМ ОТ КЪДЕ ДА- ЗАХВАНА ?????
« Отговор #5 -: Октомври 31, 2006, 14:46:28 pm »
На мен лапарото ми беше при Стаменов. Не се отказвай от него!
Наистина е много зает, но възстановяването след лапаро не е дълго, така че имаш време. Куки веднага след лапарото почна с инвитрото.
И двете с нея имахме проблем с тръбите. И на двете ни ги "сряза" док. Мисля, че това е най-добрият вариант. Така поне няма да пречет. И аз мисля, че от там е проблемът.
Каквото и да решиш успех! И още веднъж много съжалявам  :bighug:

lb2f
*
« Отговор #6 -: Октомври 31, 2006, 15:13:10 pm »
Джими, писахме си и на лични и виждаш, че момичетата преповтарят и моето мнение. Хидросалпингса е виновен за всичките ти проблеми, и при сегашната процедура, а може би и при предишните...Много добре Виа го е обеснила.Оправи хидросалпингса преди да предприемеш каквото и да било ! Прегръщам те! :kiss:
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!