0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

нов човек
« -: Ноември 06, 2006, 18:15:03 pm »
момичета благодарение на вас се почуствах като нов човек!от момента , в който ви открих и споделих с вас разбрах,че не бива да се отчайвам и да се страхувам.отворих очите си и сърцетоси и осъзнах,че много хора около мен ме обичат и страдат не по-малко от мен и един от тях е моя съпруг!ще вървя напред и никога повече няма да се предавам!ще постигна своята цел ,защото повярвах в себе си!а сега и един въпрос .инжекцята золадекс при каква температура се съхранява.аз я   съхранявам при 8градоса.                                          болка  е вече аничка
*
Re: нов човек
« Отговор #1 -: Ноември 06, 2006, 18:21:52 pm »
Ааа! Ха така! Браво, че смени никчето! Каква беше таз "болка"? Така ли искаш да те запомним във форума? :D
За инжекцията не знам, попитай във форум "Стерилитет при жената", а може и в аптеката да питаш как да я съхраняваш.
Хайде, успех и скорошно бебе!
Мари
Alexandra
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #2 -: Ноември 06, 2006, 19:51:30 pm »
Добре дошла, Аничка и сбогом, болка!  :)

Золадекс се съхранява на температура под 25 градуса.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #3 -: Ноември 06, 2006, 23:18:12 pm »
И на Диферелина пише под 25 градуса. Аз си го държа в хладилника.

lb2f
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #4 -: Ноември 07, 2006, 09:15:37 am »
 :heartbeat:Еха,Аничка!Сладуранка си ти!Браво,от сега нататък смело напред!Желая ти много сила и късмет! :babyflips: yahoo_17
*
« Отговор #5 -: Ноември 07, 2006, 14:12:23 pm »
Тая трансформация май става с всяка една от нас, която надникне в тоя прекрасен форум - той е като един малък свят - наш, с нашите проблеми, споделени истории, провали и успехи, (че дори и с "какво си купих днес от мола"  :D) - разбираш, че не си сам, че всъшност не си тра-ла-ла, че тревогите ти са абсолютно нормално нещо и се научаваш да говориш и споделяш, да четеш и съпреживяваш.
Добре дошла, успех в лечението и скорошно преместване в другия, мечтания подфорум!
 :bighug:
« Отговор #6 -: Ноември 07, 2006, 16:24:35 pm »
На новия човек, нов късмет!  :grouphug:
« Отговор #7 -: Ноември 08, 2006, 14:57:31 pm »
Е това вече е друга работа  :D
Много късмет и от мен!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]