0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: отговорете ми
« Отговор #20 -: Ноември 01, 2006, 09:38:22 am »
А сори 4е не съм про4ела добре. Ами на 1/2 съм на ден тъкмо сега про4етох листовката на ллекарството и тампише 4е по 1 трябва да се пие.

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #21 -: Ноември 01, 2006, 12:00:56 pm »
питам защото в далечната 2002 и аз го пих туй нещо. разказа ми играта (да не употребявам друго че ще ме цензурират модовете :D). вярно че бях на максималната доза от 12 табл дневно, но когато отидох и казах че не се пазим и бих могла и да съм бременна лекарката която ми го назначи каза да си стискам палци да не съм щото ме чака аборт. ей, за първи път от половин година се зарадвах на мензиса си.
1/2 табл дневно не е много но те съветвам ако продължавате опитите за бебе докато трае лечението ти да потърсиш второ КОМПЕТЕНТНО мнение. моето е лично на база личен опит но със сигурност не е компетентно. аз не съм чела дебелите книги. успех в лечението
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #22 -: Ноември 01, 2006, 12:07:07 pm »
Лили можеш ли да ми разкажеш пове4е за това лекарство.Какво зна4и 12 теб не са ли много.Колко времи ги пи?

*

лили

• 2151
« Отговор #23 -: Ноември 01, 2006, 19:55:36 pm »
пих го 2-3 мес. но после изчистването от него ми отне година и 2-3 мес...
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #24 -: Ноември 01, 2006, 20:01:32 pm »
Аз нали съм си малко тъпи4ка, :balk_172: :bonk: та да те питам от каво трябва да се из4исти оргънизма? А след ле4ението забременя ли или пак не става? А ти беше ли пълна или не? :bighug:

*

лили

• 2151
« Отговор #25 -: Ноември 02, 2006, 11:24:31 am »
от страничните ефекти и натрупването на лекарството в организма.
лечението беше на тромбоцитопения а не на стерилитет. имаше ефект върху тромбоцитите ми, т.е. помогна ми за това за което го пиех. върху незабременяването ми нямаше ефект - все още не съм бременна. но аз и не съм го пила заради стерилитет. двете неща при мен не са толкова свързани, т.е. проблемите ми със забременяването са на друго място.
преди да го почна бях ок 60 кг. след като стрелката на кантара премина 80 :balk_159: престанах да се качвам на кантара...
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #26 -: Ноември 21, 2006, 10:57:36 am »
Ето аз пак се вклю4вам мили моми4ета, до тук нищо не става нито отслабвам нито нищо. Искам да попитам Мели дали с тия кортикостеродни хап4ета може да полу4а овулация защото до момента няма :( и ми е много тъжно да си кажа. Също така да попитам може ли някой да ме насо4и  на къде да тръгна защото аз го мисля и мисля и до никъде не стигам все не мога да си отговоря. Какво ми трябва сега само едно 4акане ли страшно много съм се от4аяла от вси4кото това> Питам се до кога ще трае това нещо? Имали то край?
Имали поне малка надежда за бебенце. Имам 4уството 4е скоро ще вляза в лудница ще се побъркам в нах скоро време. Какво мога да направя аз самата за себе си? Мога ли сама да взема някакви мерки? Нещо от рода да си купя сама лекарства за стимулация или и аз незнам ве4е май запо4нах да ви пиша глупости. Спирам за сега а после ще продължа.

Мерси много моми4ета 4е ви има и 4е ни помагате    :bighug: :balk_48:

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #27 -: Ноември 21, 2006, 11:08:49 am »
Анета, за да започне процесът на отслабване, трябва много точно да се доизра сиофора и да се спазва много стриктна и правилна диета.

Лечението с кортикостероиди е заради основното ти заболяване - вродената надбъбречна хиперплазия. Трябва ти добър ендокринолог, който да следи състоянието и да направлява лечението ти.

Опитай се да прочетеш малко за болестта ти, ако можеш и на чужд език, още по-добре. Събери статии, преведи материали по темата - така ще помогнеш не само на себе си, а и на други момичета с подобни на твоите оплаквания.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #28 -: Ноември 21, 2006, 11:16:08 am »
Мерси много Мели за бързияти отговор. може ли да ме посъветваш къде  и кого да потърся в софия за да ми помогне? Аз в момента ходя при Д-р Мил4ева в ендриокринологиятав софия но от както ми е изписала тия лекарства не ме е викала на преглед. Незнам дали си вношавам но тоя месец запо4нах да кървя по време на овулация т.е. дойде ми цикала. Не мога да си отговоря какво е това. Да правя диета и няма файда нито едно кило да ти кажа. Пия си редовно сиофора 3х1 избягвам да закусвам хляб не ям изопщо. Какво друго трябва да направя?

*
« Отговор #29 -: Ноември 21, 2006, 11:19:12 am »
Забравих да спомена намирам матеряли но те са все за това къде  е разположена каква функция има тая надбъбре4на жлеза и нищо друго не намирам ако можете да ме посъветвате къде то4ни или как да търся. Мерси много на вси4ки. Мели благодаря ти отново много си мила.