0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте!
Предполагам, че повечето от Вас са от София и имат по-подробна информация за лекарите и клиниките там. В публикувана анкета видях, че са споменати и две клиники във Варна. Моля, тези от Вас, които са от Варна и имат повече информация да я споделят с мен. Благодаря на всички предварително  :)
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Не съм парвила инсе,но знам момиче родила от първо инсе при Сариев.Инсета прави и Чернева.
Пожелавам ти успех от първи опит!

Д-р Стаменов,обичаме ви!
Аз също правя моите инсета при Сариев. Той работи в "Майчин дом" Ако те интерисува още нещо, ме питай. Успех!
*

kremi74

• *
  • 31
  • Музиката е моят живот
Здравейте!Аз също правих инсе при д-р Сариев в "Майчин дом"-Варна,даже сме заедно с beny.Сега чакаме резултат.Ако можем да помогнем с нещо,ние сме насреща!Успех!!! :crossfingers:
*

lisiche

• 239
  • БОРКО СТАНА НА 2
На 07.04 миналата година ( след неуспешно инвитро в АГ завършило в "missed"на 19.01.06) направих първата си инсеминация при д-р Сариев в "Майчин дом" Варна и в момента резултата е на 6 месеца и 20 дни  :D
« Последна редакция: Юли 08, 2007, 23:24:41 pm от lisiche »
Блъскането на главата в стената изгаря по 150 калории на час. (Не правете това у вас ..... но може би на работа...

Здарвейте момичета предстои м и ин битро и си избрах да го правя при д-р Съриев в Майчин Дом - Варна.Бихте ли ми казали нещо повече за него като лекар и за успехите му в тази област?Благодаря ви предварително.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
  stanislava,д-р Сариев е добър специалист.Ин витро центъра във Майчин дом е нов,та въпроса ми е кой ще ти прави стимулацията?Пак ли той?С кого работи в екип?
*
  stanislava,д-р Сариев е добър специалист.Ин витро центъра във Майчин дом е нов,та въпроса ми е кой ще ти прави стимулацията?Пак ли той?С кого работи в екип?
Аз знам, че още не е открит ин витро центъра в МД.
Може и да греша.

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Това е екипа за ин витро-центъра във Майчин дом-Варна:
          Д-р Момчил Сариев
          Д-р Ваня Халачева
          Д-р Капка Атанасова,
          Д-р Наталия Юдова
          Д-р Даниела Станева

П.П.Иначе и аз не съм чула все още,някой да прави АРТ в новия център.

док.Съриев предполагам че ще ми прави стимулацията на яйчниците.Той лично ми каза че септември стартират ин вирто в новооткритото крило на Майчин дом.Но понеже искам да замразя яйцеклетки ще го направим пак с него в София.В Майчин дом не са закупили камерата за замразяване все още.
« Последна редакция: Септември 01, 2007, 13:15:13 pm от stanislava »
*
Желая ти успех!

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
Благодаря alkata.
А по въпроса за инсеминацията правих 3 опита при док.Сариев но нищо не се получи при мен затова сега от септември се подлагам на ин витро немога да чакам повече.
*
Успех и от мен!