0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

magnolia

• *
  • 3
  • Вие сте супер запознати, помагайте !
Нова съм тук и още сам като пате в калчища.
Сигурна сам че не мога да имам дете по естествен път от 16 годишна, заради операция с тежки последици. Сега имам нужда от съвет към коя клиника да се обърна за помощ. Двулмя се между Варна и София. Дайте мнения за Варна. Направила съм всички необходими изследвания, включително и на мъжа ми. Сега следват ходенето по клиники и ясна представа за финансовата част , за която още събирам информация. Благодаря ви предварително за помощта. Видях в сайта, че всички тук са съпричастни към проблемите на другите и си помагат. Благодаря ви че ви има
: - )
Виждам, че вече си пуснала темата,затова ще продължа да ти пиша тук, а не на лични :)
Какви са резултатите от тези изследвания?
И не ми стана ясно каква точно е причината да нямаш деца по естествен начин?  :?
*

magnolia

• *
  • 3
  • Вие сте супер запознати, помагайте !
Tova 4e poblikuvah temata e blagodarenie na teb Black_rose. Az po princip barzo shvashtam, osobenno kato ima i koi da mi pomaga. A osnovnia mi problem 4e kogato sam bila na tri godini mi praviat jivotospasiavashta operacia ot apandesit peritonit (mnogo opasen za malkite deca) - peritonita e ve4e mnogo tejko  vazpalenie i uvrejda vsi4ko. Iai4nicite mi sa kistozni, posle i trabite mi sa srastnali ot tejkata operacia. Imah ujasni bolki dokato rastiah. A minalata godina me operiraha za tumor na stomaha i za kista na edinia iai4nika.
: - )
                                                                                             Много си смела Магнолия,желая ти от все сърце да успееш.Както и другите момичета във форума :bighug: :goodluck:
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
Мила Магнолия,
Страшно много си преживяла, но важното е, че гледаш напред :bighug:. Избора на клиника зависи от много неща, повечето от които са строго индивидуални: от конкретната причина за стерилитета, през разстоянието до мястото където живееш, до личното взаимоотношение и вярата в лекаря.
Не зная от кой град си, но прецени кое ще е по-удобно за теб - София или Варна. Можеш да направиш консултации в две-три клиники по стерилитет и след това да решиш, като сложиш на везните всички предимства и недостатъци на отделните центрове.
На където и да поемеш ние ще сме с теб и ще те подкрепяме :D :D.
Намерихме нашето синче.
*
Магнолия,желая лошото да остане зад гърба ти и само радостни неща да ти се случват оттук-нататък!Ако решиш да избереш София,мисля че е хубаво да се насочиш към д-р Стаменов.Клиниката е много сериозна и той е много добър специалист и мисля,че ще успее да ти помогне.Това според мен е най-добрият избор.Много-много късмет,миличка :kiss:yahoo_17!
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Магнолиа, желая ти от сърце, успех, имаШ доста кураж да продължиШ  след всичко което си преживяла, браво. :bighug:
Чувам , че във Варна са много добри.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."