0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
? за "Шейново"
« -: Октомври 30, 2006, 16:55:28 pm »
Здравейте,
Бих искала да ви попитам, дали някоя от вас посещава кабинета по стерилитет в болница "Шейново", кои са лекарите - въобще отзиви всякакви.
Зная, че има и по-добри клиники, но "Шейново" ми е най близо. Аз живея в "Сухата река", работя в района на Аерогарата, и ако трябва да тичам до някоя далечна клиника, това ще е доста голям стрес-фактор.
Ще бъда благодарна за всички мнения и препоръки  :)

И още нещо: Правят ли спермограми там и добри ли са, защото в началото на годината правихме в "Тина Киркова" и беше ОК, ама много ни е далече...
         Equally Destructive
Re: ? за "Шейново"
« Отговор #1 -: Октомври 30, 2006, 19:52:05 pm »
Светле, ако позволиш да изразя мнение, не бива разстоянието да е определящо в избора на една клинка. Та тук има момичета от Бургас например, които пътуват до София за процедури. Във форума многократно е писано, че Шейново не е добро място за лечение на стерилитет, това е нещото което следва да вземеш предивд, не разстоянието. А истинският стрес се приживява тогава, когато разбереш че си загубил време около неадекватно лечение.
Не правете спермограма в Шейново!!!
Пожелавам ти бързо справяне с проблема!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #2 -: Октомври 30, 2006, 21:10:37 pm »
Благодаря за отговора,
Сигурно си права, а моята грешка е, че не съм чела достатъчно задълбочено във форума  :(
Със сигурност всички тук срещат трудности със съчетаването на работата с лечението. Просто се надявах да мина по най-малкото съпротивление  :balk_600:
Още веднъж ти благодаря за мнението. Чета доста добри отзиви за "Малинов", така че сигурно ще се насоча натам. Искам да започна изследванията и прцедурите в някоя клиника и да карам до края там, а не да се лутам от болница в болница и от лекар на лекар...
Малко съм объркана в началото...  :goodluck:
         Equally Destructive
« Отговор #3 -: Октомври 30, 2006, 21:24:34 pm »
Аз съм много доволна от Д-р Стаменов  :D Добър избор  :balk_50:

lb2f
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #4 -: Октомври 30, 2006, 22:14:45 pm »
успех, където и да решиш. борбата е дълга, на края винаги е заслужено щастлив! аз лично съм при Д-р Стаменов - клиника Надежда, или Малинов. Чувала съм супер неща и за Д-р Владимиров. Но Миники е права, разстоянието не трябва да е пречка, да избереш добър лекар. Успех и пиши!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #5 -: Октомври 31, 2006, 09:29:19 am »
Светле, аз мога да ти споделя опита си от Шейново, защото доста време ходих там. Там със стерелитет се занимават почти всички, но основно Мангърова (ако не се лъжа) и Попов), но там стерелитета не е приоритет. Иначе Попов е корифей за лапароскопиите и аз правих при него, но за съжаление това не реши въпроса. Аз ходех при Ковачева (тя завежда в момента женската консултация) - много е точна, но пролетта реших, че трябва да разреша проблема и ходя при д-р Стаменов в клиника "Малинов" - те също имат договор със Здравната каса.
По-добре си реши избери клиника по стерелитет и забрави за фактора "разстояние" аз също съм на Аерогара, но си правя прегледите или сутрин преди работа или вечер, той е поне до 19-19.30 ч. в кабинета.
Ако искаш ми пиши в кю-то или на личния
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #6 -: Октомври 31, 2006, 14:19:55 pm »
И така, записах си час при доктор Стаменов за 28.11.2006!
Мисля си дали докато дойде датата да не направим една спермограма, за да имаме актуална? В "Малинов" как са със спермограмите?
         Equally Destructive
« Отговор #7 -: Октомври 31, 2006, 14:28:02 pm »
Ако не сте правили скоро, не е лоша идея. Можеш и там да я направиш и при Щерев също са добри.
Успех!

lb2f
*
« Отговор #8 -: Октомври 31, 2006, 16:14:49 pm »
Ние првихме при Стаменов - тя става за 2-3 часа готова, тъй че когато идеш можете да се разберете и за това. Носи си ако имаш някакви изследвания.
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #9 -: Октомври 31, 2006, 19:03:03 pm »
Вече проверих за спермограмата - ще я направим предната събота, преди часа ми, за да е актуална. А за изследванията - имам направени само едни хормони и то още пролетта, и не при специалист по стерилитет. По ред причини от март месец насам нямах възможност да си правя изследвания, но сега е друго и смятам да се захвана сериозно :)
Дано резултата да дойде бързо - и при мен и при всички вас  :balk_602:
         Equally Destructive
« Отговор #10 -: Октомври 31, 2006, 23:20:56 pm »
Успех Светле, и ни дръж в течение.

lb2f