Здравей Мил, знам как се чувстваш, защото съвсем наскоро и аз преживях същото. И аз имах притеснения дали след абразиото няма да получа страствания, които да попречат на следващо забременяване. Ходя при Владимиров и той ми обясни, че след като не съм направила възпаление, вероятността да се е получил проблем е хипотетична, т.е. това би трябвало да ме притеснява толкова, колкото всички останали възможни причини за трудно забременяване и износване.
Моят съвет е да се обърнеш към лекар, на когото имаш доверие и да му споделиш страховете си. Аз имам само 1 миссед и въпреки това и Владимиров, и Катя Тодорова смятат, че трябва да направя изследване за тромбофилия, ТАТ и МАТ, имунологични при Конова и генетични тук в София. Аз забременях трудно поради няколко хормонални проблеми, които имам и според тях няма смисъл да следим следваща бременност хормонално, ако има и друга причина, която би могла да я усложни. Успокоителното е, че това е прекрасен тест, че можеш да забременяваш. Знам колко ти е трудно сега и колко си объркана. Аз мислех, че никога няма да се съвзема и няма да имам деца. Благодарение на този сайт и момичетата тук попаднах наистина на прекрасни лекари и сега знам какво да правя, в какъв ред и най-важното - при кой лекар. И се чувствам спокойна, че всичко ще е наред. Успех.