0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sne_do1

Д-р Славчев
« -: Септември 12, 2006, 12:03:40 pm »
Здравейте,
отдавна чета темите във форума , но едва сега реших да пиша.
В понеделник ми предстои преглед при него. Имам няколко миомни възли които не са много малки. В началото на годината бях при него - в частния му кабинет, той ми препоръча да пробвам да забременея , а ако не стане ще ми направи миомектомия. Въпросът ми е: занете ли къде се извършват операциите и тъй като съм от провинцията евентуално няма да мога да позвам направление в Майчин дом
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Д-р Славчев
« Отговор #1 -: Септември 12, 2006, 13:51:53 pm »
Направлението важи за цялата страна.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #2 -: Септември 12, 2006, 14:30:50 pm »
Благодаря за отговора. Може би неправилно съм разтълкувала следния цитат от сайта на СБАЛАГ"Майчин дом" :

Обслужвани райони:
По клиничните пътеки се обслужват безплатно всички осигурени жители на гр. София.
За случаите извън клиничните пътеки болницата предоставя безплатна планова акушеро-гинекологична помощ на здравно осигурените жители на следните райони на гр. София: Триядица, Лозенец, Изгрев, Оборище, Нови Искър и Студентски.
Тя оказва специализирана болнична помощ в областта на акушерството и гинекологията на пациентки от областите: Видин, Враца, Монтана, Перник, Благоевград и Кюстендил (насочени чрез съответните многопрофилни болници), на пациентки извън гореспоменатите 6 района на гр. София (при насочване чрез многопрофилните и специализирани АГ болници в София), както и на пациентки от цялата страна при насочването им от съответните университетски болници.

Свободен прием:
Неосигурени пациентки и пациентки, постъпващи извън установения ред, заплащат за болничното си лечение по цени, определени от Съвета на директорите и утвърдени от Изпълнителния директор.
Амбулаторни прегледи, консултации, изследвания и манипулации по желание на пациента също могат да се извършват срещу заплащане по утвърден ценоразпис. Такива дейности по желание на пациента срещу заплащане се извършват в консултативно-диагностичния блок и от редица специалисти, работещи в болницата.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #3 -: Септември 12, 2006, 21:51:35 pm »
Явно искат да имаш направление от университетска болница - според мен незаконно решение, но не пречи да се съобразиш с него. Може би е най-добре първо да попиташ какво ще ти искат, от кого и т.н.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #4 -: Септември 13, 2006, 01:12:40 am »
здравей. аз съм от русе и  съм оперирана в мд в софия с направление безплатно.районирането мисля, че вече отпадна.а миналата година раждах там също безплатно и без никакви проблеми.За операцията постъпих на 6 ет, мисля че и д-р Славчев работи там. единствено се уговорих с професора за деня на постъпването и да ме поеме лично той. а самата операция, няма страшно, екипите са добри и възстановяването е бързо за 5-6 дена. успех.съжалявам, че писах малко неграмотно но клавиша ми за гл.букви нещо отказва от време на време.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #5 -: Октомври 02, 2006, 11:05:59 am »
Ниа ,
благодаря за информацията , малко късно но от ходене по доктори нямах време да влизам във форума. Вече ходих при Славчев и  се уговорихме да постъпя в Майчин дом за да ме оперира той. Явно това което прочех в сайта на СБАЛАГ МД не е актуално.
Още веднъж благодаря на всички.
*
« Отговор #6 -: Октомври 03, 2006, 11:20:16 am »
успех и пиши после как е минало.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
« Отговор #7 -: Ноември 12, 2006, 18:02:30 pm »
Здравейте приятели, виждам много хубави отзиви за д-р Славчев, и аз вече си го заплюх като моят доктор, обаче живо ме интересува какви са тарифите му, ако някой е ходил в частната му клиника и най- вече цената на хистероскопията и профилактичният преглед. Ще съм ви благодарна ако някой знае и ми помогне.
« Отговор #8 -: Ноември 12, 2006, 18:29:24 pm »
Sisu отговорих ти  на лични.
« Последна редакция: Ноември 12, 2006, 20:11:43 pm от flower76 »