0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Въздържание преди инсеминация
« -: Ноември 12, 2006, 10:24:50 am »
Предстои ми първа инсеминация. Колко дни въздържание е необходимо преди опита?
Re: Въздържание преди инсеминация
« Отговор #1 -: Ноември 12, 2006, 10:37:46 am »
Около 4 дни,успешно инсе!
« Отговор #2 -: Ноември 12, 2006, 11:17:19 am »
Благодаря, anci1976!
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Ноември 12, 2006, 12:37:13 pm »
хм, отговорът на въпроса ти зависи малко от конкретните показатели на спермограмата - има ли проблем там? ако няма - може и 1-2 дни само.
най-добре е да си питаш лекаря, той все пак те познава най-добре, а и е РЕДНО той да ти даде указания. поне на мен винаги лекарят ми е казвал кога да спираме с контактите преди инсеминация.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #5 -: Ноември 12, 2006, 13:39:01 pm »
При нас преди инсе имаше 2 дена въздържание! :D
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #6 -: Ноември 12, 2006, 19:49:15 pm »
Лекарят е този, който определя дните на въздържание. Зависи от спермограмата. Обикновено 1-2 дни.
« Отговор #7 -: Ноември 12, 2006, 19:53:29 pm »
Смайли, последната спермограма на мъжа ми според лекарката бе много добра, тя посо4и като срок - 3 дни въздържание преди инсето.
« Отговор #8 -: Ноември 13, 2006, 09:16:54 am »
 Благодаря ви момичета. Osiana, статията е много полезна :D (мисля, че съм я чела преди време, но тогава не обърнах внимание...Всичко с времето си) . На 11 ия ден от цикъла съм на преглед ( ще правим инсеминация без стимулиране ) и тогава ще питам доктора ( той сигурно и без друго ще ми каже :lol:). Исках първо да попитам вас, за да не объркаме нещо, ако става въпрос за въздържание, каквото изискват при изследване на спермограма, още повече, че не се знае кога ще е точно овулацията ми. Иначе сме с мъжки фактор в момента. Още веднъж ви благодаря и на всички ви Късмет! :lol:
*
« Отговор #9 -: Ноември 13, 2006, 09:31:36 am »
Щом сте с мъжки фактор 3-5 дни. Успех!
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin